|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dawne kupony rabatowe
Hej
Mam pytanie. Od kiedy wyprowadziłam się z dużego miasta, niestety bardzo okazyjnie bywam w Rossmannie i od razu robię duże zakupy. Wiem, że kilka lat temu były do wydrukowania na ich stronie www kupony rabatowe np. na chusteczki dziecięce etc., bo sama korzystałam. Dzisiaj przeglądałam stronę i nic takiego nie mogę znaleźć. Czy obowiązują jakieś dodatkowe zniżki (kupony) prócz bieżących z gazetki? I jeśli tak, to gdzie na stronie tego szukać. Dziękuję ślicznie za pomoc Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-01-31 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dawne kupony rabatowe
No właśnie, może ktoś coś wie coś się z tymi kuponami internetowymi do wydrukowania stało?
Długo też ich strony nie odwiedzałam i jakiś czas temu próbowałam znaleźć co mają w ofercie do druku ale nic nie mogę znaleźć, niestety ![]() Czy wycofali tą ofertę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Chyba wycofali, bo wczoraj przejrzałam stronę od deski do deski. Szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zapiszcie się na newsletter, mi ostatnio przysłali jakieś kupony do druku
![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
na razie nie ma kuponów. była akcja kupony z rabatem ale na sprzedaż wiązaną np pomadka i krem do rak, pasta i płyn do płukania i tyle. Szału nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.