|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
w marcu BECKHAM INTIMATELY. :D
Hej.
![]() ![]() Wodę oddam najchętniej za inny zapach, a balsam na inny perfumowany. ![]() Zapraszam do wymiany. ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w marcu BECKHAM INTIMATELY. :D
hej, coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym oddać Vip za Intimately. Poza wątkiem na razie nic
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Nie ma problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
:)
|
interesują Cię jakieś odlewki w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
już pisze jakie odlewki mogę zaproponowac.
E. Arden 5 th avuene style - 15 ml Katy Perry Purr - 10 ml J. Lopez Live Lux - 10 ml Lady Gaga Fame - 10 ml YR Evidence - 10 ml YR So Elixir Purple - 5 ml Gucci Rush - 5 ml M. Jackobs Daisy EDP - 5 ml Paco Rabanne Black XS - 5 ml Jesus del pozo Hallowen - 4,5 ml wybierzesz cos z tego ? ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- ok,daj znac. Hallowen mam w atomku już, a na kąty perry mam sxklana buteleczke 10 ml zakrecana a Daisy mogłabym przelać do atomka ale nie działa w nim psikacz piza tym atomek szklany ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nic Ci sie z jabłuszkiem nie przewidziało, spokojnie
![]() Pozbyłam się go innymi drogami ![]() Może coś innego z mojego wątku? chętnie oddam kilka rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Początek jest pudrowo-słodki, dalej wychodzi lilia, lekko duszna i cały czas przyjemnie słodka. Ogólnie zapach jest bardzo kwiatowy
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Według mnie jest podobny do Baiser Vole EDT Cartier. Z tym że jest słodszy. A do jakiego zapachu jest podobny Beckham? ![]() Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-03-04 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ani nie asuje wymiana samych zapachów, ani Healthy mix + D&G za zestaw.
Jakaś inna propozycja z Twojej strony? Bo średnio opłaca mi się taka wymiana Jeśli nie to dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no to co, wymieniamy?
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok, no trudno : ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
haha, dobrze że napisałaś, bo przeoczyłam ten wpis!
![]() Pasuje mi taka wymiana zestaw DVB za D&G, błyszczyk sleek i szminka avon- mam już tylko ciemniejszą, bo tą jasna wzięłam sama w obroty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.