Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-15, 20:59   #1
Acilegna
Przyczajenie

Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie?

Poznałam chłopaka Chodzi do równoległej klasy. Jest bardzo słodki i miły, przede wszystkim bardzo kochany. Dużo zalet by wypisywać!;] Zawsze miałam pecha co do facetów albo zakochiwałam się bez wzajemnie, albo trafiam na samych palantów, którzy bawili się moimi uczuciami i myśleli tylko o sobie. Dlatego więc tak bardzo mi zależy mi na nim i aby niczego tym razem nie popsuć. Nie chce go zniechęcić do siebie, boję się że coś popsuję. On jest nieśmiały nie wykonuje indywidualnie prawie żadnych ruchów w moją str. Ale wiem że bardzo mnie lubi. Dużo z nim już rozmawiałam, zawsze patrzy mi prosto w oczy, a gdy siedzę gdzieś w pobliżu to patrzy się na mnie, zawsze szuka mnie wzrokiem. Robie dokładnie to samo;] Kiedyś trochę kręciłam z jego przyjacielem, który też okazał się strasznym Alwaro, ale cięki niemu przynajmiej poznałam Kacpra. Jest on całkowitym przeciwieństwem swojego przyjaciela. Poradźcie mi co mam zrobić, jak mam się zachowywac w stosunku do niego? Jak go do siebie zblizyć, nie zniechęcając go zarazem? Naprawdę mi na nim zależy.

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2014-01-15 o 22:52
Acilegna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 21:09   #2
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Dot.: Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie?

Ile masz lat?

Więc tak:
1. Jeżeli patrzy Ci w oczy podczas rozmowy to pewnie dlatego, że tak ludzie się zachowują jak ze sobą rozmawiają. Czy wolałabyś żeby patrzył Ci na cycki?
2. To z tym patrzeniem się na Ciebie - moim zdaniem to Ci się wydaje dlatego, że sama się na niego patrzysz.
3. Jeżeli facet jest nieśmiały, ale zależy mu na dziewczynie to się w końcu przełamie i Ciebie gdzieś zaprosi, wierz mi.
4. Kiedyś był taki wątek o nadinterpretacji, polecam go przeczytać.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 21:11   #3
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acilegna Pokaż wiadomość
Poznałam chłopaka Chodzi do równoległej klasy. Jest bardzo słodki i miły, przede wszystkim bardzo kochany. Dużo zalet by wypisywać!;] Zawsze miałam pecha co do facetów albo zakochiwałam się bez wzajemnie, albo trafiam na samych palantów, którzy bawili się moimi uczuciami i myśleli tylko o sobie. Dlatego więc tak bardzo mi zależy mi na nim i aby niczego tym razem nie popsuć. Nie chce go zniechęcić do siebie, boję się że coś popsuję. On jest nieśmiały nie wykonuje indywidualnie prawie żadnych ruchów w moją str. Ale wiem że bardzo mnie lubi. Dużo z nim już rozmawiałam, zawsze patrzy mi prosto w oczy, a gdy siedzę gdzieś w pobliżu to patrzy się na mnie, zawsze szuka mnie wzrokiem. Robie dokładnie to samo;] Kiedyś trochę kręciłam z jego przyjacielem, który też okazał się strasznym Alwaro, ale cięki niemu przynajmiej poznałam Kacpra. Jest on całkowitym przeciwieństwem swojego przyjaciela. Poradźcie mi co mam zrobić, jak mam się zachowywac w stosunku do niego? Jak go do siebie zblizyć, nie zniechęcając go zarazem? Naprawdę mi na nim zależy.
no więc, Angelciu... idźcie razem na lodowisko. Powychodźcie gdzieś razem. Wg mnie to co napisałaś o niczym nie świadczy, ale rozumiem te podjarki (bo brzmi to na jakieś 14-15 lat)
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 21:15   #4
raita
Zakorzenienie

Ile macie lat ?
I jak wyglądają aktualnie wasze stosunki? Rozmawiacie przez komunikatory, spotykacie sie?
Rada zabrzmi banalnie, ale na siłę nikogo nie zmusisz do niczego i jeśli będzie miało coś między Wami być to będzie.

raita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 21:37   #5
solaola
Zakorzenienie

Bądź sobą, nie bądź nachalna, nie pisz non stop do niego sama, po prostu staraj się za nim nie latać i zachowywać się naturalnie.

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 22:01   #6
suzeta
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
Bądź sobą, nie bądź nachalna, nie pisz non stop do niego sama, po prostu staraj się za nim nie latać i zachowywać się naturalnie.
Trzymaj się tego i pamietaj, że jesli mu naprawdę zależy to w koncu Ci to okaże. Daj mu sygnał, że Ci się podoba ale zrób to dyskretnie

Edytowane przez suzeta
Czas edycji: 2014-01-15 o 22:25
suzeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 22:14   #7
normalnyFacet
Zakorzenienie

Jak to mówią przyciągnij wyglądem, zatrzymaj charakterem

No zdobyć łatwo faceta, ale żeby go nie zniechęcić to po prostu nie bądź księżniczką z wymaganiami + mam nadzieję, że nie masz "sukowatego" charakteru po prostu najlepiej doceniać taki egzemplarz
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 18:16   #8
Individualist
Rozeznanie

Nie ma złotej rady. Po prostu rozmawiajcie, może zaproponuj jakieś lodowisko jak ktoś zaproponował itp. Może podchwyci pomysł i kolejny raz sam wyjdzie z inicjatywą. Najważniejsze bądź sobą; )

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości