|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie?
Poznałam chłopaka
![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2014-01-15 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie?
Ile masz lat?
Więc tak: 1. Jeżeli patrzy Ci w oczy podczas rozmowy to pewnie dlatego, że tak ludzie się zachowują jak ze sobą rozmawiają. Czy wolałabyś żeby patrzył Ci na cycki? 2. To z tym patrzeniem się na Ciebie - moim zdaniem to Ci się wydaje dlatego, że sama się na niego patrzysz. 3. Jeżeli facet jest nieśmiały, ale zależy mu na dziewczynie to się w końcu przełamie i Ciebie gdzieś zaprosi, wierz mi. 4. Kiedyś był taki wątek o nadinterpretacji, polecam go przeczytać.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ile macie lat ?
![]() I jak wyglądają aktualnie wasze stosunki? Rozmawiacie przez komunikatory, spotykacie sie? Rada zabrzmi banalnie, ale na siłę nikogo nie zmusisz do niczego i jeśli będzie miało coś między Wami być to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bądź sobą, nie bądź nachalna, nie pisz non stop do niego sama, po prostu staraj się za nim nie latać i zachowywać się naturalnie.
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Trzymaj się tego i pamietaj, że jesli mu naprawdę zależy to w koncu Ci to okaże. Daj mu sygnał, że Ci się podoba ale zrób to dyskretnie
Edytowane przez suzeta Czas edycji: 2014-01-15 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak to mówią
![]() ![]() No zdobyć łatwo faceta, ale żeby go nie zniechęcić to po prostu nie bądź księżniczką z wymaganiami + mam nadzieję, że nie masz "sukowatego" charakteru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie ma złotej rady. Po prostu rozmawiajcie, może zaproponuj jakieś lodowisko jak ktoś zaproponował itp. Może podchwyci pomysł i kolejny raz sam wyjdzie z inicjatywą. Najważniejsze bądź sobą; )
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.