|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zalegająca woda w organiźmie
Moja waga wzrosła i nie mogę się pozbyć tych kilku dodatkowych kilogramów.Umówiłam się na wizytę w Natur Hausie.Okazałó się,że tłuszcz mam na minusie,za to 7 litrów zalegających płynów(pomiar dokonany został 10 dni po okresie)Dostałam preparaty i nic.Zasugerowano mi zrobienie badań w kierunku nerek i tarczycy-okazały się zdrowe.Muszę dodać,że piję mało płynów,lubię wino do obiadu,w czasie weekendu zdarza mi się wypić piwo,parę drinków.Pracuję fizycznie,więc mam dużo ruchu.Proszę o radę-jak się tego zapasu wody pozbyć?Dodam jeszcze,że nie latam oddać płyny jak niektórzy np po czymś moczopędnym np kawa czy piwo.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zalegająca woda w organiźmie
Moze na poczatek zacznij wiecej pic? Jesli nie dostarczasz organizmowi wystarczajacej podazy plynow, to sila rzeczy bedzie je magazynowal. Jak dostarczysz wiecej - powinien wydalic nadmiar. Co to u Ciebie znaczy "malo plynow"?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
1l w ciągu dnia,razem z np. zupą
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
To zobacz co sie bedzie dzialo jak zaczniesz pic 1,5-2l.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
a może zwiększ spożycie błonnika? on pobiera z organizmu wodę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.