|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcę się wygadać
...
Edytowane przez shyliar Czas edycji: 2014-01-28 o 18:45 Powód: do usunięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Chcę się wygadać
Cytat:
![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-01-28 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Uważam, że zależy mu na przyjaźni z bonusem i nic więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie, jemu nie zależy na niczym wiecej ! Przeciez to się tak rzuca w oczy, że pan ma ochotę tylko na jedno. Jakby mu zależało na związku, na tobie ,na pewno byś się o tym dowiedziała po tym jak wyznałaś co do niego czujesz.
Nie bądz głupia, nie daj się nabrać, że jak pójdziesz z nim do łóżka to może on nagle się zakocha, bo będziesz tylko żałowała swojej naiwności. Jeśli byś nic do niego nie czuła, tylko sie zabawiała to ok, problem w tym że ty oczekujesz czegoś więcej a on.. niekoniecznie ![]() Ja uważam, że powinnaś to zakończyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Gosciu wie ze .u sie podobasz i to wykorzystuje. Pewnie pochwalil soe kolegom ( tym co ich nie lubisz ) o twoim wyznaniu a oni mu podpowiedzieli " to ja bzyknij, napewno ci pozwoli" . Niestaty jak ie wiadomo o co facetowi chodzi tzn ze o seks. Wiec albo pozwalasz mu na to i po wszystkim sie dowiadujesz ze tylko o to mu chodzilo i wasza przyjazn legnie w grizach bo on dostal tego chcial a ty nie. Albo pokazesz mu ze jestes szanujaca sie dziewczyna i na wiecej mu nie pozwolisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Rzecz w tym, ze ja własciwie nie chcę tego kończyć, nawet jeśli dla niego nic to nie znaczy. Brzmi idiotycznie, ale te chwile, gdy jestem z nim pozwalają mi zapomnieć o całej reszcie i przynajmniej raz na jakiś czas poczuć się dobrze. Tylko boję się momentu gdy to się skończy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
W tym momencie on traktuje mnie jak przyjaciółkę, nie wydaje mi się, żeby chciał mnie celowo zranić
Czy ty uważasz , ze prawdziwy przyjaciel tak się właśnie zachowuje ?? Nie wiem po ile macie lat , natomiast przy takim scenariuszu jestem pewna ,że za jakiś czas wrócisz z postem -" wykorzystał mnie i porzucił " No cóż twoje życie ,twoje konsekwencje ... decyzję podejmiesz sama -cokolwiek byśmy tu nie napisały ale miej dziewczyno szacunek do siebie ,żeby cie mogli inni szanować A. |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On chce się tylko z Tobą przespać, nic więcej. Jeżeli siebie szanujesz to lepiej to zakonńcz jak najszybciej.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Może Autorce też odpowiada przyjaźń z dodatkiem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.