|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwny "facet".
Kiedy rozstałam się ze swoim chłopakiem na wakacje, robiłam wiele głupot żeby o nim zapomnieć itd. Nie udało się ale to nie o tym chcę napisac. Na drugim końcu polski mam domek który odwiedzam co wakacje, pojechałam tam również z koleżanką w czasie rozstania. I własnie tu pojawia się problem. Poznalam tam chłopaka młodszego ode mnie z wieloma problemami ze sobą i rownież z rodziną i nałogiem. Coś w nim mnie ruszyło nie wiem czy chcęć pomocy, czy co to mogło być miał po prostu coś w sobie co mało kto ma, to coś w oczach itd co nawet jeśli traktował mnie najgorzej powodowało że go rozumiałam i nie miałam tego za złe. Chłopakowi się spodobałam zbliżyliśmy się do siebie ale po jakimś czasie mu odbiło i po prostu mnie odrzucił razem z moją pomocą. Wróciłam po wakacjach do domu mój chłopak wrocił do mnie cudownie odmieniony bez problemow które wczesniej sie za na mi ciągneły i mi strasznie przeszkadzały. A chłoapk z wakacji co jakiś czas się do mnie odzywa pisze mi że się zmienił że zrozumiał i że zrobiłby wszytsko żebym ja sie do niego kiedyś przeprowadziła, że on czuje że jestem tą jedyną. Nie powiem że mnie to nie rusza, kocham swojego chłopaka ale w momentach kiedy miedzy nami sie nie układa czasami myśli mi uciekają jakby było z tamtym, wiem że tylko może mowić jak bardzo mu zależy ale nie o to chodzi. Czy Wy dziewczyny też tak macie czy poznałyście takiego faceta co mimo że kochacie swojego i pewnie za nic w świecie byście go nie rozmienily wiecie że pod pewnym wzgledem was ciągnie do tamtego do tego "złego" bo on jest wałsnie takim typem chłopaka??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwny "facet".
Jak dla mnie to po prostu ten facet z wakacji zauroczył Cię czymś, a od zauroczenia do miłości długa droga.
Jak pisałaś jest to facet z problemami, nałogiem.. pewnie myślisz, że go zmienisz itp., ale ludzie wcale tak łatwo się nie zmieniają. Jeśli teraz ze swoim obecnym chłopakiem tworzysz udany związek, to zastanów się czy chcesz to poświęcić dla.. właściwie nie wiadomo czego, biorąc pod uwagę że tamten facet mieszka na drugim końcu Polski i właściwie sam nie wie czego chce, bo raz się do Ciebie zbliża, raz Cię olewa. Miło się pewnie z nim pisze, ale nie wiesz jak wyglądałoby ewentualne wspólne życie. Musisz sobie wszystko na spokojnie przemyśleć, nie pod wpływem chwili i emocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
możesz jedynie sobie pomyśleć co by było gdyby...
![]() Wyobraź sobie, że rzucasz swojego faceta, i jedziesz do tamtego. Fajnie? Będąć w stałym związku są takie momenty, że po prostu chcesz odmiany i brakuje tego dreszczyka, jednak zalet jest dużo więcej.... ja bym sobie tamtego wakacyjnego chłopaka wybiła z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zauroczyłaś się tamtym stąd te myśli,ale czy warto podejmować ryzyko ? Nie wiesz jak może być z tamtym, czy się uda itd.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Raczej zawsze uważałam że jeśli się kogoś kocha to raczje nie dochodzi do zauroczenia w innej osobie dlatego mnie to dziwi. I racja głownie przez te problemy mi się tak uwidział i pewnie też dlatego że jest przeciwieństwem mojego chłopaka jest taki "zbuntowany zły i biedny
![]() ![]() Jeszcze mi pisze ciągle widaomości że od czasu kiedy mnie poznał że wtedy to wszytsko zniszłył ale sie opamiętał wie co stracił i że jest pewny że jestem tą jedyną ze ciągle o mnie myśli nawet że mnie kocha... jak chcę przestać z nim rozmawiać to wtedy Pisze żebym go nie unikała itdd.. a najgorsze w takich momentach jest to ze zazwyczaj jak ten do mnie napisze to mój chłopak jest zajęty swoimi sprawami wiem że to normalne ale jak widze ze inny sie w tyn czas tak stara...mam mętlik w głowie.. Edytowane przez xmag21 Czas edycji: 2014-01-19 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Opamiętaj się
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.