![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wspólna dieta od 13.01.14
Kto ze mną?
![]() Ważę 70kg, czyli całkiem sporo i bardzo chciałabym dojść do 50, ale brak mi motywacji. Oczywiście w grę wchodzi tylko zdrowe odżywianie- porzucenie wszelakich słodyczy, napojów gazowanych, picie większej ilości wody i więcej ruchu. Gdyby ktoś zechciał odchudzać się ze mną, to serdecznie zapraszam ![]() Chodzi mi głównie o to, by codziennie pisać swój jadłospis itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólna dieta od 13.01.14
Ja jestem chetna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja się piszę! Mam studniówkę za miesiąc - muszę się pozbyć zbędnych cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Ja się dołączam!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, jestem z Wami
![]() ![]() Postanawiam bazować na zdrowym odżywianiu, odstawieniu słodkości (ostatnio to moja największa słabość), fastów, gazowanych napoików. Swój jadłospis będę układać tak jak poradził mi pan paker na siłowni - rano węglowodany, a potem dokładam białka i kończę samymi białkami. To podobno racjonalna dieta redukcyjna jest więc pora ją wypróbować ![]() ![]() W sierpniu wychodzę za mąż więc chcę wejść na nową drogę życia w wielkim stylu ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Żelkożerca
|
Dołączam do Was
![]() Chcę schudnąć 15kg, mam nadzieję że się w końcu uda. Zaczęłam od porządków w lodówce, koniec z niezdrowym jedzeniem. Do tego ćwiczenia dołoże i myślę, że dam radę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Widze,ze troche sie nas tu zebralo. Niestety dzis nie dalam rady sie powstrzymac i zjadlam 4 krowki i 4 ciastka imbirowe
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Chrom u niektórych działa odwrotnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A moją motywacją jest ładne i jędrne ciałko, TŻ ![]() W sumie, tak długo ćwiczę że się od tego uzależniłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Też bym chciała schudną ale sama z siebie wątpię bym umiała wytrwać w postanowieniu. Ważę 66kg ,a chciałabym 55kg. Moim problemem jest ,że odżywia się bardzo nieregularnie i często zapominam o jedzeniu ,bo rzadko czuję głód.
kasiulec saątakie plastry tylko trzeba nakleić na usta by działały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
I ja się dołączę
![]() Dokładnie dzisiaj zaczęłam, bo mam już dość odwlekania wszystkiego na później, oszukuję samą siebie :/ Ważę podobnie, bo 71 kg i postawiłam sobie za cel 67 kg do 13.02, 63 kg do 13.03 i 60 kg 13.04. Myślę, że to dość racjonalne podejście 1kg/tydzień. Dałam sobie czas do Wielkanocy, gdyż "założyłam się" ze swoim chłopakiem, że właśnie do wtedy oboje schudniemy/wyrzeźbimy swoje ciała, co jest dość motywujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tez chciałabym się do Was dołączyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hejka. Ja też jestem z Wami
![]() ![]() Tak więc jak już pisałam od wczoraj zaczęłam dietę, ale nie taką znowu drastyczną, po prostu lrzejsze i zdrowsze jedzonko 5 razy dziennie(bardzo istotne) i ćwiczenia z Ewą Chodakowską ![]() Jeśli chodzi o jadłospis dnia to np dzisiaj było tak: 09:45 chudy twaróg z jog.nat., rzodkiewką i koperkiem do tego 1 cienka ciemnego chleba cieniutko posmarowanego margaryną. 12:15 2 łyżki jog. nat. + garść otrębów górskich = pół pokrojonego jabłka 15:30 lekka zupa kalafiorowa z dużą ilością koperku i pietruszki 17:00 kawałek czekolady ![]() 18:15 sałatka z makrelą (sałata lodowa, czerwona cebula, ogórek i pomidor) i kromka tak jak na śniadanie To na tyle...pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
widze, ze zalozycielka watku sie nie pokazuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Postanowiłam, że do walentynek spadnę z wagą do 60, a do 12 marca (moje urodzinki) do ok. 55 kg ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
to ja też dołączę
mam nadzieje że grupa mi pomoze ![]() mój cel 8 kg ![]() musi się udać (chociaż jestem załamana troszke bo już nie wiem co jeść a co nie ....) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Nie ma sprawy kasiulec
![]() Ja codziennie zapisuję ile zjadam bo łatwiej mi nie przekroczyć 1500 kcal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dołączam
![]() ![]() ![]() Jutrzejszy dzień zaczynam Activią naturalną z płatkami owsianymi i jagodami goji ![]() od jutra rozpoczynam także Skalpel Chodakowskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja jestem z siebie dumna ponieważ wczoraj odmówiłam czekoladę ( milke z kawałkami płatków. Uwielbiam!) dzisiaj zaczynam podobnie jak Kisame ( Activia+dwie łyżeczki płatków fitness). Kupiłam tez wagę, która pokazuje 60.7kg przy wzroście 164 cm dąże do 51 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zjadłam płatki owsiane+pół banana, 4 mandarynki, twarożek grani, 2 miski zupy kalafiorowej ... koło 20 drugi trening Skalpel
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam drogie panie
Jeśli pozwolicie to dołączę do was w walce ze zbędnymi kilogramami ![]() Moja waga to 95 kg wzrost 177 , cel 22 kg . Główny problem to to że jestem w domu jedyną osobą która stara się ograniczać ![]() Mam nadzieję że taka grupowa motywacja pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Właśnie jestem po 90 minutowym bieganiu ze swoim chłopakiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak na razie mój bilans na dziś to; - śniadanko: 2 kanapki z dżemem + kakao, - obiad: 300g bigosu - kolacja: kanapka z szynką ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj 4 trening Skalpel
![]() dzisiejsze menu: 1. 6 łyżek płatków owsianych + 1,5 pomarańczy 2. 3 małe kromki pełnoziarnistego z chudym białym serkiem, cebulą, pomidorem i plastrem szynki 3. 2 jajka + parówka i na dzisiaj to wszystko ,ewentualnie jak zgłodnieję to zjem activię naturalną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po co parówka? mało składników odżywczych, sama chemia (mało warzyw strasznie, poza tym nie umierasz z głodu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Joan94 spróbuj przyjmować na noce samo białko, a parówkę możesz zjeść na śniadanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj na śniadanie 6 łyżek płatków owsianych+starte jabłko+cynamon na drugie śniadanie 2 kromki pełnoziarnistego z szynką, almette, pomidorem i cebulą co myślicie o ciastkach BELVITA? Mogę sobie zjeść np. 3 dziennie (NIE codziennie) do jogurtu naturalnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Matko, nie Joan94 tylko Kisame. Przepraszam za pomyłkę.
Ciastka, ciastka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sin_08 Czas edycji: 2014-01-21 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Mi jakos nie idzie to odchudzanie...ale pisze co dzis zjadlam, bo lepiej juz chyba nie bedzie. Rano ok.6.00 kawa+ czekolada(zostala mi wedla i nawet nie napisze ile jej zjadlam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam, dopiero co znalazłam ten temat wiec nie wiedziałam ze początek odchudzania był 13.01. Ja zaczęłam wczoraj, wiec tez sie dopisuje
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.