|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o tym wierszu?
Postanowiłam podzielić się z Wami wierszem, który napisałam. Dajcie znać co o nim sądzicie. Z góry dziękuję za wszystkie rady i komentarze.
"Dynamit ukryty w aksamicie" Nienawidzę Cię Za to co przez Ciebie przeżywam Że przez Ciebie samą siebie odkrywam Nienawidzę tych ciągłych myśli o Tobie Nie cierpię mówienia o twej osobie Nie znoszę niepewności Którą mi fundujesz Nie widzę przyszłości Jak tak się zachowujesz Twój jad przenika przez moją skórę Wpadam w czarną dziurę Jak worek bez dna Otwieram puszkę Pandory Wylatują ze mnie wszystkie upiory Im bardziej milczysz, tym bardziej mnie boli Jeśli Ci to pasuje, rób tak do woli Im bardziej Cię kocham Tym mocniej nienawidzę Własnych uczuć się wstydzę! Najbardziej nienawidzę w tym wszystkim siebie Że tak dałam się omamić Uwierzyłam że kochasz A Ty mogłeś jedynie mnie zranić Twe słowa jak aksamit Opatuliły mą duszę Teraz czuję... W tym aksamicie skrył się dynamit A ja się tu zmuszę Do zapomnienia o Tobie Boże! Przywróć mi rozum i duszę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
theatrical romantic
|
Dot.: Co sądzicie o tym wierszu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co sądzicie o tym wierszu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.