|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Najnowsza reklama telekomu ...
Wiem, ze to glupie, ale po prostu nie moge sie powstrzymac, zeby sie z Wami tym nie podzielic ... Wczoraj byla premiera najnowszej reklamy telekomu, wemitowana w pauzie podczas filmu "Untreu" (Pro7). Czemu robie z tego takie halo? Bo to pierwsza i jedyna reklama w moim zyciu ktora doprowadzila mnie do lez!!! Malo tego, nie tylko premiera, ale za kazdym razem (a bylo ich juz conajmniej 10) jak ja ogladam, po prostu wymiekam ... mega wzruszajaca. Jestem ciekawa czy ktos mial/ma podobne odczucia ... Oto link, dla tych, ktorzy nie widzieli: http://www.youtube.com/watch?v=ZkaHOQQayTI
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najnowsza reklama telekomu ...
Już kiedyś widziałam to
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Śpiewak operowy jak śpiewak operowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chyba wyjde na jakas nieczula, ale mnie ta reklama w ogole nie wzrusza. Co wiecej niespecjalnie mi sie podoba
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że powstała taka reklama. Słyszałam, jak ten facet śpiewa (tym występem wygrał brytyjski program "Got Talent") i zawsze przechodzą mnie ciarki... Świetna reklama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No to wyszlam na histeryczke ...
![]() A tak na serio - kazdy ma swoj poziom wrazliwosci, moj jest wyjatkowo wysoki....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.