|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dzień który zapamięta do końca życia
Witajcie. Jestem nowy na tym forum, więc jeśli piszę w złym dziale to proszę o wyrozumiałość. Planuję zaręczyny z mają Ukochaną. Chciałbym oświadczyć się wieczorem po kolacji ze świecami. Jednak przed oświadczynami chciałbym by dzień ten zapadł jej głęboko w pamięci, by doznała jakichś niezapomnianych przeżyć. Myślałem nad lotem balonem, albo czymś w podobie, niestety w Łodzi nie organizują takich atrakcji. Planuję zaręczyny w jakiś letni dzień. Proszę o jakieś fajne, oryginalne pomysły. O coś co podniesie poziom adrenaliny i zapadnie głęboko w pamięci. Proszę tylko nie pisać, że same zaręczyny zapadną w pamięci, bo to wiem.
![]() Pozdrawiam, Tomek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzień który zapamięta do końca życia
Może skok na bungee?
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Też nad tym myślałem, ale na to nie dam rady jej namówić niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moj tż w dniu zaręczył zabrał mnie kolejką na kasprowy wierch... Miał dobre intencje, ale byłam tak spanikowana, bo mam okropny lęk wysokości, że w restauracji na szczycie cały czas płakałam jedząc bigos. Wyszły po prostu ze mnie emocje. Po powrocie do pensjonatu, kupił 9 róż i wieczorem mi się oświadczył. Tym sposobem ten dzień bedzie pamiętny z dwóch powodów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mi się coś wydaje, że wybierasz rodzaj atrakcji pod siebie.
Zaręczyny zapamięta do końca życia, nawet jeśli ten dzień nie będzie dniem pod tytułem "szalejemy na maxa". Mnie TŻet zabrał na jeden dzień nad morze, ot taka miła wycieczka, a przy zachodzie słońca się oświadczył. Na wycieczki jeździmy często, ale tę zapamiętałam ze szczegółami, nie przez to, że była szczególnie wyjątkowa, ale przez to, że zakończyła się oświadczynami. Jeśli bardzo Ci zależy, zorganizuj ten dzień tak, aby Twoja partnerka czuła się swobodnie, bezpiecznie i miło, emocje zostaw jej na moment oświadczyn ![]()
![]() |
#6 |
Marszałkini II RP
|
Zgadzam się z powyższym. Dla kobiety ważniejsze od ekstremalnych doznań są emocje, ciepło, bliskość. Postaraj się przede wszystkim to zapewnić swojej ukochanej. I raczej nie sil się na nic ekstrawaganckiego - jakiś wyjazd, kolacja, przytulny hotel zwykle sprawdzają się w tak ważnej chwili.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może quady albo strzelnica? Dla mnie spełnieniem marzeń byłby ten lot balonem.
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze pytanie, to co lubi dziewczyna Autora?
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
zgadzam sie - oświadczyny w błotku to nie jest to co Tygryski lubią najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Toż mogą wspólny prysznic potem wziąć.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jak jestes z Łodzi to swietnie sie składa, macie tam genialny hotel.. luksusowy- andel's
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podobnie u mnie.. oświadczał się dość zwyczajnie, bo miałam wtedy nawał pracy i nie dawałam się nigdzie wyciągnąć a to był dzień kiedy się poznaliśmy
![]() ![]() Ale skoro już chcesz to może być: lot samolotem, dzień w SPA z masażem w czekoladzie :P, kino 5D w jakimś fajnym wydaniu, jakiś szczególny spektakl w teatrze lub operze a potem kolacja albo koncert ulubionej grupy. Może coś co zawsze chciała zrobić ale nigdy nie miała na to czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/media/set/?...8819654&type=3
![]() takie coś to marzenie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinomaniakowa Czas edycji: 2014-02-12 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Weź ją do Paryża! Oświadcz się pod wieżą Eiffla! Banalne? Ale na pewno zapadnie w pamięć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
To zależy, co Twoja dziewczyna lubi. Lot balonem albo inne tego typu atrakcje oczywiście super, pod warunkiem że nie ma lęku wysokości albo czegoś podobnego. Tutaj jest kilka pomysłów na wyjątkowe doznania http://www.katalogmarzen.pl/pl/s/pre...oze-Narodzenie
Dla siebie wybrałabym raczej jakieś SPA dla dwojga albo masaż czy degustacja win lub kawy, ale są kobiety, które lubią "poszaleć". Ty swoją znasz najlepiej, to będziesz wiedział, co wybrać dla niej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
My w grudniu obchodziliśmy 5 rocznicę. Co roku na zmianę organizujemy sobie ten dzień. Teraz była moja kolej. Właśnie wymyśliłam skok na bunge. Trochę droga impreza, ale warto było! Narzeczony o niczym nie wiedział. Mimo, że też nie jestem miłośniczką wysokich lotów i bałam się strasznie, to dałam radę. Skoczyliśmy razem-chyba tylko dlatego to zrobiłam, bo narzeczony 3mał mnie za rękę. Sama raczej bym spanikowała. Myślę, że jeśli w takiej formie byś to zaproponował, to może Twoja dziewczyna dałaby się przekonać
![]() A co do zaręczyn, to jakie by nie były to i tak zawsze powodują wzrost adrenaliny :P Mi narzeczony dał pierścionek zapakowany w 8 pudełek (od największego A4 do najmniejszego). Wiesz ile było emocji przy otwieraniu tego???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.