|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Spanie z nakładkami wybielającymi ?
Czesc , nie za bardzo wiedziałam gdzie umieścic wątek . Mam pytanko , zaczełam stosować białą perłe , te 10 dniową . czy któraś z Was to stosowała ''na noc '' ? w sensie kładła się spać czy coś ? Wiem że to trzyma się tylko 20-30 min , ale czy któraś próbowała dłużej ? Ja stosuje od 2 dni , po 30 min , i efekty sa , ale zastanawia mnie co by było gdyby zostawić na noc
![]() ![]()
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Spanie z nakładkami wybielającymi ?
nie bez powodu producent pisze o 20-30 min.
zęby ci nie wypadną jak zostawisz na noc, ale możesz sobie uszkodzić poważnie szkliwo. tak myśle. Edytowane przez nobodygirl91 Czas edycji: 2014-03-12 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja własnie kończę 'kurację' i efekty niby jakies są ale nic szczególnego a po zdjęciu nakładek przez jakis czas wierzch zęba jest taki - nie wiem jak to okreslić - jakby miękki trochę? czuć, że ten żel wybieląjący go trochę wytrawił. Nie przyszło mi nawet do głowy zostawiać ich na noc... na ulotce jest napisane, żeby je zostawiać na 10 minut więc sama wiesz, że trzykrotnie wydłużasz ten czas.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ale okej dobrze :P. Pytam tak z ciekawości ![]()
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Life is a drink ...
|
a próbowałaś już tych nakładek ? czy jeszcze ich nie próbowałas ?
![]() (*) aha czyli próbowałaś. Sama mam zestaw biała perła ale nie ten 10 dniowy i .. pod nakładkami wytwarza się piana i cięzko mi jest wytrzymać te 20 minut ... a pomijam już fakt jak w nocy zaśniesz... O_o
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2014-03-12 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No u mnie we wszytskich 6 aptekach był tylko ten 10 dniowy ... za 70 zl ... dlatego oczekuje jakiegos efektu -,- :P hehe , no mi sie piana nie wytwarza ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle kijowo że ta stara wersja jest już niedostępna (albo bardzo ciężko dostępna) :/ Była o niebo lepsza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie ma sensu używać na noc, szczególnie jeśli już po 2 dniach widzisz efekty. Trochę cierpliwości, to tylko 10 dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.