![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Okazja w moim mieście!
Tak sobie myślę, może byśmy informowały się tu o promocjach, wyprzedażach, trudno dostępnych rarytasach, które wypatrzymy w sklepach w swoich miastach? Może któraś dzięki temu znajdzie swój ukochany zapach w atrakcyjnej cenie (albo znajdzie w ogóle!)?
Tak mnie naszło, bo widziałam, że ma swoje oddane fanki "Oxygene" Lanvin'a i widziałam go też we wrocławskiej GC za 122,50zł / 50ml. Stoją też przecenione o 50% m.in. "Vocalise" Shiseido, "Noa" Chacharel (wersja w złotym pudełeczku) i męskie "Intuition" EL (ale zabijcie, cen nie zapamiętałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okazja w moim mieście!
Pixie mogłabys się wywiedziec o ceny "Vocalise" Shiseido, "Noa" Chacharel ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To ja poprosze o zerknięcie, co innego jest jeszcze w promocji 50 %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie w Gdańsku w jednej z niesieciowych perfumerii jest trochę rzeczy przecenionych... yyy nie pamiętam, 30 a może i 40%... Jest Madness, Oxygen Lanvin, ekstrakt perfum Allure, perfumy w żelu Intuition EL, panterka Dolce i Gabbana w wersjach dla obu płci, pierwszy męski Dali (niezły rarytas, ma postać silnie skoncentrowanej wody perfumowanej, co wśród męskich zapachów jest dużą rzadkością, męska Theorema a reszty nie pamiętam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ewisek
|
W Rossmanie sa perfumy w promocji: Gurelain Champs Elysees, Cerruti Image Womann, Elizabeth Arden: 5 th Avenue i ardenbeaty, Green Tea i Sunflowers, Diezel Plus Men i Cerruti Image Men, a takze Naomi Campbell Paradise. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Okazji wielu w moim mieście nie ma. Dziś szybko przeszłam się po drogeriach i znalazłam parę zapachów, które wg mojego niefachowego oka są nie tak często spotykane. Ale to moje subiektywne zdanie, że są rzadkie -mogę się mylić.
- Balenciaga -Cristobal - Escada Lila(s) Chic -nie pamiętam dokładnie ale takie pudełko w zielone wzory czy tez kwiatki - Giorgio Armani -Gio -tylko dezodorant - Iceberg -Fluid - Laura Biagiotti -Roma - Mauboussin -Mauboussin i Historie d'Eau - Paloma Picasso -woda perfumowana -pudełko czerwone z czarnym "maźnięciem" - Azzaro -Azzura -ten akurat był przeceniony |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Baubo, ale perełki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przypomniałam sobie, że w Olimpii w Klifie ponoć znów mają coś z przecenionej Organzy Indecence... mają tam trochę tych przecen, m.in też Scenty ale powiem szczerze że nie pamiętam co ![]() Mnie też zawsze intrygowało Historie d'Eau M. Dużo słyszałam o tym zapachu, nawet wzięłam na spytki zaprzyjaźnioną forumowiczkę, która kiedyś używała ![]() A! Jeszcze sobie przypomniałam, że parę ciekawych rzeczy widziałam w Sephorze w Auchan w Gdańsku! Mają klasyczne kwiatowe Gio jeszcze - po 100 ml (piękny zapach) i zeszłoroczne limitowane Love Fills l'Air du Temps Niny Ricci (b. piękny, zawsze mnie kusił wyraźnie czuć w nim lekkie i jasne kwiatowe nuty - a zaznaczam że klasycznych l'Air du Temps nie lubię). No ale to nieprzecenione, niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze dodać, że sporo rarytasów można kupić i powąchać w słynnej sopockiej perfumerii Styl na Monciaku (przed Mandarynką). Caleche, 24 Faubourg i Hiris Hermesa; wszystkie, nawet najdziwniejsze Cartiery i edycje - Pasha, Declaration, wszystkie Musty, So Pretty zwykłe i Eau Fruitee, oczywiście oprócz Smoka, bo już nie ma dystrybutora; stara jasminowa Carolina Herrera, Aquaflore, różne Lalique (sama wąchałam niedawno Tendre Kiss), The Parfum Jourdana i Silver Rain, Dunhille, Boucherony, reszty nie pamiętam. Ale ceny normalne, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]()
We wrocławskim EMPIKU w Rynku jest taka otóż promocja: kupisz czasopismo SUKCES a zapachy VERSACE VERSUS będziesz mogła zakupić za 70 zł.
PS W GD byłam wczoraj z zamiarem zakupu paletki do brwi SEPHORY, ale jeszcze jej nie mieli ![]() ![]() A propos promocji, ale już nie perfumiarskich - jest cała wystawka kolorówki w promocyjnych cenach. Między innymi podkłady DIVINORA, LANCOME, szmineczki....
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Witam!
Właśnie byłam w tej perfumerii francuskiej, w której jest Historie d'Eau. Ceny wyglądają następująco: 40 ml edt -168 zl, 75 ml edt-228 zl. Mam nadzieję, że dobrze sprawdziłam ![]() Balenciaga (w innej drogerii) był o ile pamiętam za 198 zł, ale to była raczej mała pojemność -czyli ceny wysokie (typowe) jak na moje oko. I był jeszcze dezodorant do tego ale nie pamiętam ile dokładnie -chyba coś około 85 zł. Jeśli któraś z Was chciałaby coś z wymienionych zapachów, to kupię. Problem polega na tym (trochę mi głupio), że nie za bardzo mogę wyłożyć pieniądze (zwłaszcza we wrześniu) i musiałybyśmy się umówić jakoś inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko, a to prawda, że te przeceny w Sephorze to tylko do końca wakacji? Czyli jutro już znikną? Kusi mnie parę rzeczy ale na razie muszę coś zarobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za sprawdzenie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
W Warszawie w Sephorze na Jubilerskiej (Geant) są dwie stare Manie Armaniego 100 ml, przecenione.Nie pamiętam ile dokładnie kosztują, ale stały wśród przecen.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
E no co Ty, nie jedz, co się będziesz przez pół miasta tłuc
![]() ![]() Baubo - co do wykładania pieniędzy to oczywiste dla mnie jest, że jak ktoś chce by mu coś kupić, to najpierw płaci kasę a potem się robi zakup - pamietam dość nieprzyjemne sytuacje kiedy to Agabil nakupowała sypkich cieni IB na targach i potem nagle sie komuś odwidziało, ktoś nie miał kasy. A perfumy dużo droższe niż cienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Serio, serio- widziałam na własne oczy w poniedziałek ok. 19.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Świetnie rozumiem co to znaczy mieć pustki w portfelu (wczoraj wydałam na Allegro nadprogramowo pieniądze na zapasową butelkę Desnudy i teraz czekam na przesyłkę). A miałam nie wydawać, bo we wrześniu fundusze mam bardzo szczuplutkie ze względu na urlop ![]() Jak jeszcze kiedyś coś ciekawego znajdę, to na pewno napiszę. Chyba warto się rozglądać po drogeriach w małych miastach. Np. ostatnio byłam nad morzem i w Kamieniu Pomorskim w małej drogerii widziałam m.in. Iceberg Twice (był też tester -dla mnie ten zapach to prawdziwe paskudztwo) i Fluid Light oraz Joop All about Eve (niestety testera nie było -a szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
dzwoniłam do Sephory, rzeczywiście dziś ostatni dzień wyprzedaży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
No i klops, ja też zadzwoniłam do tej Sephory w której widziałam Love Fills l'Air du Temps Niny Ricci - już go nie mają
![]() Rzeczywiście promocja kończy się dziś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.