![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię w lutym...zestaw najchętniej jako całość :)
nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2014-03-01 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w lutym...zestaw najchętniej jako całość :)
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Podkład Bourjois 123 Perfect odcień 52 light vanillia zostało od 1/3- 1/2
-pasta do zębów ARO ziołowa użyta raz , -Płyn Micelarny Iwostin Hydratia, zużycie pod napis Iwostin, Lakier do włosów Nivea long repair jest minimum połowa cos u mnie? czy ta pasta jest z fluorem?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy – kiedyś byłaś zainteresowana u mnie koszulą w kratkę i bordo bluzeczką – nie wiem czy to jeszcze aktualne?
Robiłam dokładkę, więc serdecznie zapraszam ![]() -odżywka L'oreal 75 ml nowa do włosów farbowanych -Avon Spray ochronny przed temperaturą do włosów, minimum połowa -Krem żel Avon solutions matujący na noc jest 1/3 -Tressemme spray do ochrony włosów przed temperaturą, jest połowa, - dwa nowe roże do policzków jasny - Krem wygładzający pod oczy nawilżający Soraya Day by Day nawilżanie i dotlenianie jest minimum połowa --Balsam Eveline 400 ml ultranawilżający, zużycie do początku etykietki, nie był pełen do samej góry użyłam go kilka razy, jest ogromnie dużo, -Płyn Micelarny Iwostin Hydratia, zużycie pod napis Iwostin -Krem do twarzy Vichy Normaderm Pro Mat, użyłam go ze cztery razy , data uciekła 30.01.2014r https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=741765 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44901983 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
to by mi się podobało
-Balsam Eveline 400 ml ultranawilżający, zużycie do początku etykietki, nie był pełen do samej góry użyłam go kilka razy, jest ogromnie dużo, -Płyn Micelarny Iwostin Hydratia, zużycie pod napis Iwostin -Peelingujący żel do Mycia twarzy przeciw błyszczeniu Clear & Clear, zużycie pod napis Shine Control -maska do włosów SYOSS z kreatyną 2 minutowa jest około połowy -odżywka L'oreal 75 ml nowa do włosów farbowanych, roll on mogę oddać, ale perfumy chcę tylko za perfumy wymienić. olejku juz nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie, w książkach również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
-Płyn Micelarny Iwostin Hydratia, zużycie pod napis Iwostin
-Podkład Bourjois 123 Perfect odcień 52 light vanillia zostało od 1/3- 1/2 ale to troche mało na wymiane za biodermę, co prawda micel jest na mojej wishliscie, ale to nadal mało
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Spodobalo mi sie troche rzeczy
![]() -Płyn Micelarny Iwostin Hydratia, zużycie pod napis Iwostin -Krem Nivea regenerujący na noc do cery normalnej/mieszanej, jest ok 80% -Krem wygładzający pod oczy nawilżający Soraya Day by Day nawilżanie i dotlenianie jest minimum połowa -Lakier do włosów Nivea long repair jest minimum połowa -Koncentrat antycellulitowy Nuxe po terminie, zostało 80% -lip smacker kapsel coca cola użyty kilka razy -Podkład Bourjois 123 Perfect odcień 52 light vanillia zostało od 1/3- 1/2 -Avon maseczka tureckie łaźnie termalne polowa jest na pewno, -Krem żel Avon solutions matujący na noc jest 1/3 -Tressemme spray do ochrony włosów przed temperaturą, jest połowa, A co byś chciała ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie wiem ile kosztuje ten micel i podkład wydawało mi się że mniej niż 5ozł które dałam za krem. Można wyjasnić to kulturalnie, a nie się oburzać i oczekiwac że będę mieć kalkulator w głowie. poza tym nie wiem dlaczego uważasz że skoro kilka razy spytałam o cos u Ciebie, to nagle mam obowiązek sie z Tobą wymienić bo nagle Ci się coś spodobało
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Za to wszystko to na pewno sie nie uda, bo az tyle rzeczy mi sie u Ciebie nie podoba.
![]() Wybrałabym: -Płyn Micelarny Iwostin Hydratia, zużycie pod napis Iwostin -Krem Nivea regenerujący na noc do cery normalnej/mieszanej, jest ok 80% -Krem wygładzający pod oczy nawilżający Soraya Day by Day nawilżanie i dotlenianie jest minimum połowa -Lakier do włosów Nivea long repair jest minimum połowa -Koncentrat antycellulitowy Nuxe po terminie, zostało 80% -Podkład Bourjois 123 Perfect odcień 52 light vanillia zostało od 1/3- 1/2 -Avon maseczka tureckie łaźnie termalne polowa jest na pewno, -Tressemme spray do ochrony włosów przed temperaturą, jest połowa, __________________ Co być za to chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, pozdrawiam.
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
narazie nic
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
może spodobało Ci się coś więcej, jak torebka? a moze masz coś z mojej wish?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, szukam tylko perfum
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
podoba mi się -Tressemme spray do ochrony włosów przed temperaturą, jest połowa,
-Avon Spray ochronny przed temperaturą do włosów, minimum połowa. -maska do włosów SYOSS z kreatyną 2 minutowa jest około połowy -dwa nowe roże do policzków jasny i ciemny, -Podkład Bourjois 123 Perfect odcień 52 light vanillia zostało od 1/3- 1/2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za płyn micelarny Iwostin?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=745805 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=745786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, nic
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.