|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
trudności ze zrozumieniem intencji faceta
Troszkę głupio zakładać mi wątek z takim infantylnym problemem, jednak nie daje mi to spokoju.
![]() Spotkałam się kilka razy z X, dosyć sporo pisaliśmy, podobno strasznie mnie polubił i tak dalej. Ostatni raz napisał w piątek, krótka rozmowa podczas której spytał, czy widzimy się po weekendzie - na co ja odparłam, że owszem i koniec rozmowy. No właśnie, więcej nie napisał. Zapewniam, że rozumiem iż było święto, weekend, może odpoczywał, ale mimo wszystko jakaś czerwona lampka mi się zapaliła z tyłu głowy i nie daje spokoju. ![]() Czy faktycznie mam się☠nie przejmować i liczyć, że odezwie się jutro, czy po prostu mogło mu się coś odwidzieć? Liczę bardziej na odzew facetów, ponieważ niektórzy z Was twierdzą, że to całkiem normalne żeby milczeć kilka dni. ![]() I tak, mogłabym sama napisać, nie widzę w tym żadnego problemu, ale z drugiej strony nie chcę wyjść na dziewczynę, o której mi opowiadał (nie mógł się spotkać i od razu milion smsów i tym podobnych) oraz jestem odrobinę nieśmiała. Z góry dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: trudności ze zrozumieniem intencji faceta
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wiesz co, on może po prostu jest z tych którzy piszą później
![]() na przykład mój facet tak robi- ustalamy w poniedziałek, że widzimy się powiedzmy w środę wieczorem; i ja pewnie napisałabym we wtorek wieczorem żeby się dokładnie umówić i dogadać, a on pisze na dwie godziny przed, czy spotkamy się o tej a o tej godzinie :p ludzie po prostu mają różne zwyczaje; może ten Twój znajomy jest właśnei w takiej grupie, która nie lubi pisac z duzym wyprzedzeniem.. jeśli mu zależy i jeśli obiecał- to na pewno się odezwie. (oczywiście nie znam faceta i nie wiem, z jaką częstotliwością kontaktował się wczesniej, więc mogę sie jak najbardziej w swoich przypuszczeniach mylić). zresztą, "po weekendzie" to mógł być poniedziałek (ja pewnie bym tak zrozumiała), ale i również wtorek, środa. cierpliwości, odezwie się ![]() Edytowane przez plague Czas edycji: 2014-11-02 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
jeden sms z propozycją spotkania to nie jest bombardowanie, które mogłoby przeszkadzać normalnemu człowiekowi.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Napisałam, odpisał na tego pierwszego smsa, ale na drugiego już nie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a co napisałaś w 1wszym a co w drugim? :d
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
W poniedziałek po intensywnym weekendzie, to się dopiero trzeźwieje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.