|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tanie noclegi w Rzymie
Szukam taniego noclegu w Rzymie lub okolicach dla dwóch osób. Czy możecie coś polecić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tanie noclegi w Rzymie
Co dla Ciebie znaczy tanie ? jesli mi podasz konkretna sume,to wtedy cos Ci polece
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tanie to tak myślę sobie, że do 20/25 euro. Chyba, że da się jeszcze taniej. Najlepiej gdyby jeszcze było gdzieś blisko centrum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W Rzymie nie znajdziesz noclegu za taka cene
![]() ![]() jesli szukasz czegos poza miastem musi popatrzec w internecie,ale zbyt wiele hoteli tam nie znajdziesz bo okoliczne miasteczka sa malutkie i zbyt wiele tam nie ma,chyba ze Ciampino,albo Fiumicino (tam gdzie sa lotniska) wygodny dojazd do miasta,ale chyba nawet tam w tej cene niczego nie znajdziesz. Hotel za 20 euro kolo centrum ! ![]() ![]()
"Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake Edytowane przez Romanaccia Czas edycji: 2012-01-25 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My płaciliśmy ok. 65 euro za hotel blisko Termini 3 lata temu- ot taki hotel, bez żadnych luksusów. Polecam booking.com, ale watpię, by wszystkie miejsca noclegowe były wziętę pod uwagę w tym serwisie ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Podbijam
![]() szukam 3 noclegów względnie w centrum dla dwóch osób, możecie coś polecić? Mam nadzieję, że skoro nie ma jeszcze sezonu to uda mi się coś znaleźć za mniej niż 40-50euro za dobę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.