|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Spróbować się umówić?
Skończyłam właśnie zajęcia z wykładowcą, który od początku bardzo mi się podobał i poza tym, że w poniedziałek mam u niego egzamin, nie będę już jego studentką. Zastanawiam się, czy za jakieś dwa-trzy tygodnie (żeby nie pomyślał, że chodzi o ocenę) nie zaproponować mu spotkania poza uczelnią( czyt. kawka), bo naprawdę szkoda by było tak stracić kontakt, zwłaszcza , że to świetny facet. Co myślicie?I , jeśli tak, to w jakiej formie,tzn. czatować gdzieś pod uczelnią, czy pójść na dyżur?
Z góry dzięki za każdą odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Spróbować się umówić?
Cytat:
![]() Gdyby facet czekał na mnie pod uczelnią dopiero z zamiarem umówienia się, a nie gdybyśmy byli razem, to przeraziłoby mnie to. Wyluzuj. Poczekaj, aż skończą się egzaminy i uporządkujesz sprawy na uczelni. I zastanów się, czy nie pomyliłaś zwykłej, profesorskiej uprzejmości z czyms więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja na miejscu faceta bym się ciut przeraziła, gdyby jakaś dziewczyna czatowała na mnie pod uczelnią. Tak jak radzi forsvinn poczekaj i zobacz jak się sprawy potoczą.
A jeśli już tak bardzo chcesz się z nim spotkać to ja na Twoim miejscu poczekałabym na okazję - masz egzamin to i pewnie wpisy będą. Wtedy nie pomyśli, że chodzi o ocenę.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
napisz mu zaszyfrowaną wiadomość na kartce egzaminacyjnej, między wierszami :d
![]() |
#5 |
ReklaMO(D)żerca.
|
a ja bym sobie odpuściła. Nie wiesz, czy nie trafisz na niego na innych zajęciach, na obronie, czy gdzieś. Poza tym, może nie być zainteresowany spotkaniami ze studentkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy okazywał Tobie w jakikolwiek sposób zainteresowanie? Myślę, że lepiej byłoby gdybyś poczekała jak już skończysz studia i wtedy próbować.
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Zapytam za Szynką: facet okazał Ci jakiekolwiek zainteresowanie ponad takie, jakie normalnie się okazuje studentom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.