|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcę się nauczyć tańczyć!
Długo szukałam działu, w którym mogłabym założyć temat, ale nic mi nie pasowało ;/ Z braku pomysłu publikuję w plotkach.
Za niecały miesiąc (!) w mojej szkole odbywa się bal, a ja nie umiem tańczyć (i jeszcze nigdy się nie uczyłam). To znaczy - jeśli mowa o podrygiwaniu w rytm muzyki na imprezie, jest ok. Jednak ten bal jest tradycją mojej szkoły, większość ludzi przebiera się w stroje z epoki patrona, jest to impreza typowo tematyczna. I wypadałoby jednak czegoś adekwatnego do sytuacji się naumieć :/ Nie posiadam partnera na lekcje towarzyskiego, wpadłam na pomysł, żeby poduczyć się przez internet, ewentualnie w parze z którymś z rodziców (a że niedługo ferie, miałabym prawie dwa tygodnie na trenowanie). Czy któraś z was zna jakiś kurs, w którym wystarczająco łopatologicznie byłyby wytłumaczone jakieś w miarę uniwersalne kroki podstawowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę się nauczyć tańczyć!
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zuy mod
|
Rodzice umieją tańczyć?
Wiesz, nie przejmowałabym się jakoś bardzo, bo szczerze watpie, że nagle połowa szkoły zacznie tańczyć walce ![]() Znalazłam na szybko coś takiego - https://www.youtube.com/user/dancebookpl/videos sporo tego jest w necie ![]() Za to skojarzyło mi się:
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ale jest wymog nauczenia sie tego czy po prostu ty tak chcesz? Bo jezeli wymog, to szkola powinna cos zorganizowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.