|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ćwiczymy z Davina Mccall :)
Czy są na wizażu osoby, który lubią ćwiczyć z Daviną i przyłączą się do ćwiczeń ?
Opinie o jej ćwiczeniach customers reviews znajdziecie u dołu strony na brytyjskim amazonie, sama z niecierpliwością zamawiałam na gwiazdkę jej najnowszą płytę Body Buff ( mam jej wszystkie płyty, bo musiałam je mieć w oryginale ![]() http://www.amazon.co.uk/Davina-Body-...4251544&sr=1-1 Ja ją uwielbiam, przyznam, że nigdy nie zeszczuplały mi tak uda i łydki jak po jej ćwiczeniach. Jednym słowem można ją lubić lub nie, ale po jej ćwiczeniach widać efekty. Jeżeli komuś zależy na wyszczupleniu i pozbycia się tłuszczyku z nóg i łydek, wzmocnieniu brzucha i wyszczuplenia ramion to polecam. Ćwiczyłam z Jilian Michaels i BBL i nie osiągnęłam takiego efektu jak z Daviną. Krótko, dla tych co Daviny nie znają. Każda z jej płyt podzielona jest na na części: nogi, brzuch, cardio, prosty cardio box na ramiona i brzuch. Możemy wybrać jaką partię ciała chcemy ćwiczyć danego dnia i jak długo mają trwać ćwiczenia. Można wykonywać je w różnej kolejności , mieszać między sobą dzięki czemu nigdy nie są nudne. Każda partia ćwiczeń jest przeplatana ćwiczeniami cardio – najczęściej są to wariacje typu skoki w miejscu, bieganie, kankan , pajacyki wystarczy w domu miejsce metr na metr żeby się porządnie spocić i zmęczyć wszystkie mięśnie . Ćwiczenia są proste ale chyba w nich tkwi siła. Produkcja moim zdaniem wysokiej jakości, miło się ćwiczy , świetna muzyka, fajna atmosfera i dużo śmiechu, uwielbiam trio ćwiczących – zawsze towarzyszy jej małżeństwo trenerów Jackie i Mark. Jackie pokazuje zawsze wersję dla początkujących lub low impact. Ćwiczenia z Daviną, nie ma znaczenia od której płytki zaczynamy, możemy jej party mieszać między sobą, znajdziecie je przez wyszukiwarkę w sieci: Super body/pump High energy five Power of three Body buff Davina Fit Będzie ktoś chętny do ćwiczeń ? A może już ktoś ćwiczy ? ![]()
'' Szczęście jest jak motyl . Gdy gonisz go - odlatuje . Gdy zajmujesz się czymś innym - niespodziewanie siada Ci na ramieniu '' . ![]() Edytowane przez neuilly. Czas edycji: 2011-05-01 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ćwiczymy z Davina Mccall :)
a czy są może dostępne w internecie filmiki?? ja ćwiczę 8 min ABS i LEGS, ale chętnie spróbuję czegoś nowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Są dostępne w internecie
![]() davina ma z reguły ćwiczenia podzielone na bloki : 15 min ćwiczeń na nogi, 15 na ramiona, 10 - 15 na brzuch - ja zachęcam do spróbowania , zwłaszcza power of three daje niezły wycisk na uda i pośladki ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
ja ćwiczyłam z daviną i dobre są cwiczenia ale warto po długim czasie cwiczen z jej udziałem mieszać z innymi filmami bo wiadomo że wszystko się robi nudne troche i też mięcnie się przyzwyczajają da tych samych ćwiczeń. dlatego ja zawsze mam davinę w swoim zestawie. I bede miała ale nie ćwize ciągle jej zestawów cwiczeń. pozdrawiam.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dostałam w prezencie gwiazdkowym płytę 'High Energy Five' i ćwiczyłam dziś pierwszy raz. Przeraziłam się początkiem, bo kawałek rozgrzewki i część 'Aerobic' zawierała sporo ćwiczeń wymagających poczucia rytmu i takich tam, a jeśli mogę zgubić rytm i pomylić kolejność, to zrobię to. Ale poza tym sympatyczni prowadzący i jakoś tak pot mi kapał z brwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To ja też spróbuję
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A możesz napisać co dokładnie ćwiczyłaś, że Ci łydki zeszczuplały ?? tzn który zestaw ćwiczeń ?
to dobra nowina dla mnie bo właśnie bardzo bym chciała nogi wyszczupleć zwłaszcza łydy moje potężne. Będę wdzięczna za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mam zakwasy po wczoraj (myślałam że to kwestia 40minut rowerka ale uznałam że nie, takie dystanse już nie robią na mnie wrażenia), pierwszy raz od hoho, dojrzały dopiero po dzisiejszym treningu, zważywszy na to że wczoraj odpuściłam pewnie z połowę fragmentu 'aeorobic', podejrzewam że jutro będę chodzić obolała
![]() Czy Davina zawsze robi takie miny? Jest strasznie śmieszna ![]() Edytowane przez Martva Czas edycji: 2014-02-18 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.