|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
vichy w aptece i na allegro
wczoraj przeglądałam na allegro oferty sprzedaży nowego preparatu vichy na cellulit i natknęłam sie na oferty po 7ml, pomyślałam że takie właśnie pewnie otrzymały apteki na promocje tego preparatu i się nie pomyliłam poszłam wczoraj do apteki, zapytałam czy dostanę próbkę... pani na mnie spojrzała, spojrzała na mojego męża w garniturze i powiedziala "sprawdzę czy jeszcze mam" miała oczywiście ... pewnie gdyby nie krawat mojego męża to by nie miała
![]() to całkiem ja sephorze ... a tak na marginesie to ten nowy vichy jest całkiem przyjemny w użyciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: vichy w aptece i na allegro
cléo napisał(a):
> poszłam wczoraj do apteki, zapytałam czy dostanę próbkę... pani na mnie spojrzała, spojrzała na mojego męża w garniturze i powiedziala "sprawdzę czy jeszcze mam" miała oczywiście ... pewnie gdyby nie krawat mojego męża to by nie miała ![]() Ja nie o allegro, ale o próbkach Vichy. Kupowałam żel do mycia twarzy Normaderm i poprosiłam o próbki kremu. Nie było. To o LRP - również nie było! A przecież nie weszłam z ulicy, tylko wydałam ponad 40 zł. Najśmieszniejsze jest to, że specjalnie poszłam akurat do tej apteki, bo dwa dni wcześniej koleżanka dostała tam próbki. Te właśnie ![]() Aha, byłam bez męża, garnituru i krawata ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: vichy w aptece i na allegro
To chyba już "aptekarska" tradycja ten "brak" próbek. Ja zaczęłam je dostawać dopiero wtedy, kiedy zaczęłam robić zakupy w jednej wybranej aptece. Kiedy sprzedające dziewczyny zaczęły mnie poznawać pojawiły się i próbki nowych produktów niezależnie czy robiłam zakupy za 5zł czy za 50. Obawiam się, że jest to u nas traktowane jak nagroda za lojalność wobec apteki a nie zachęta do zakupów, czy inaczej jako zachęta do robienia zakupów w tej właśnie aptece. I dotyczy to obsługi całościowej, nawet kiedy pytam o drobiazg jestem inaczej traktowana niż inni klienci. I raczej już zostanę przymusowo wierna tej aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.