|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Chlopak(?)całkowicie mnie olewa
.
Edytowane przez AdaiBambi Czas edycji: 2014-02-11 o 22:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chlopak(?)całkowicie mnie olewa
oo Leicester, sąsiadka
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Nie wiem co Ci poradzić, to wygląda tak, jakby nic między wami nie było, a Ty od początku za bardzo się nastawiłaś na związek. A jak na razie to nic nie ma, a chłopak czuje się osaczony, bo pożartował parę razy, parę razy był miły, a Ty się niego za przeproszeniem "uczepiłaś" i wymagasz by pisał do Ciebie 24h na dobę |
|
|
|
|
#3 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
takie sceny zazdrości jeszcze przed byciem razem? No no no
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie o to chodzi ze jedynie ja wam tutaj pisze co czuje, a gdy zapytał o bycie razem napisalm ze potrzebuje wiecej czasu aby go poznać i to on wykazywał duzo większe chceci, to on podchodził a ja byłam "neutralna" a nawet na początku go odpychalam i nie wykazywalam żadnych chęci
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Na początku po prostu nie rzuciłam mu sie w ramiona i nie krzyczałam "bierz mnie" co napisał ze mu sie podoba bo nie jestem jak typowe angielki. Pot
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
A sama wychodziłaś z jakąś propozycją, czy oczekujesz, że to on będzie proponował spotkania?
Może chłopak też Twoje zachowanie odbiera jako olewanie, jeśli nie przejmujesz inicjatywy i oczekujesz, żeby to on się będzie wykazywał. Edytowane przez izka222 Czas edycji: 2014-02-10 o 23:03 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tym pruciem się że Cię olewa zaczełaś się tak zachowywać - czuli czar prysł.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez AdaiBambi Czas edycji: 2014-02-11 o 22:18 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Łączy Was ze dwie-trzy rozmowy przez sms. On Ci wali focy i sceny zazdrości połączone z olewaniem, Ty mu wyznania w stylu, że ma pocałować się w tyłek bo tak bardzo Cię olewa.
Serio? Dajcie spokój, Ty jesteś dla niego zwykłą znajomą, on dla Ciebie też. Zluzujcie trochę, bo Wasze zachowanie jest co najmniej na wyrost. Ps. z doświadczenia radzę - jak facet jest taką mimozą, że strzela fochy i robi awantury w momencie, kiedy nawet nie jesteście blisko i kiedy powinien się o Ciebie starać, uwierz - związek z nim będzie katorgą. Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2014-02-11 o 09:03 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już tak jest. Autorka przeżywa to, w jaki sposób ten chłopak ją traktuje, myśli o nim 24/h, czeka aż on do niej napisze, robi wyrzuty, gdy tego nie robi. Szkoda zdrowia i nerwów, lepiej znaleźć kogoś, kto poświęci Ci tyle uwagi, ile potrzebujesz, a Ty nie będziesz chodziła sfrustrowana, że koleś Cię olewa. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem koleś robi sobie z Ciebie jaja, pokazuje kumplom smsy od Ciebie i wszyscy śmieją się z tego, jak się podjarałaś. Odpuść, bo nic z tego nie będzie. Przy okazji:
Niezbyt kulturalnie jest pisać w ten sposób, zwłaszcza, jeśli oczekuje się porady.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Eh te nastoletnie miłostki
Ja wam nie daję zbyt dużych szans, bo wy w ogóle ze sobą nie rozmawiacie w cztery oczy tylko wszystko za pomocą komórki. I chłopak przez telefon pyta się Ciebie czy z nim będziesz??? Ja już po takim czymś bym go nie traktowała poważnie. Dla mnie to jedna wielka kpina.
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Wy,ja tam nie mogłam tego czytać.
Po1 nie ma nigdzie kropek,to się zlewa w jeden werset. po 2 ledwo go znasz a Cię przytula?jakby Cię pocałował na 1 spotkaniu to też byś się tak dała? Po 3 TAK !SĄ ludzie co nie pili do 18!! ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Jak dla mnie to masz trochę nie halo jednak na niektóre tematy w głowie,bez urazy. Zaczynać od przystojnego i kasiastego a dopiero potem od oleju w głowie.. ale cóż,jak sama dalej napisałaś- ten wiek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

Ja wam nie daję zbyt dużych szans, bo wy w ogóle ze sobą nie rozmawiacie w cztery oczy tylko wszystko za pomocą komórki. I chłopak przez telefon pyta się Ciebie czy z nim będziesz??? Ja już po takim czymś bym go nie traktowała poważnie. Dla mnie to jedna wielka kpina.