|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
balerinki i sukienka
Witam
W kwietniu będę świadkiem na ślubie cywilnym. Na pewno założę jakieś buty na płaskim obcasie, najlepiej balerinki, a do tego.... jakaś sukienka. Tzn. nie wiem jaka będzie pasowała. Jestem bardzo szczupłą kobietką i mam 170cm wzrostu. Buty na płaskim bo takie najbardziej lubię, na obcasie od razu przekreśliłam bo większość butów jest na wysoookiej szpilce, a te na niższych obcasach wyglądają jak dla kobiety 50+ I z drugiej strony jak założę szpilkę to będę wyższa od mojego męża. Jaką sukienkę najlepiej założyć do płaskich butów typu balerinki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: balerinki i sukienka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Proponuje sukienke rozkloszowana przed kolano, a w jakim kolorze masz balerinki?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja tez sie kiedys na wesele w balerinki wystroilam, ale ja spodniowa jestem. zalozylam biale spodnie o dlugosci 7/8 i do tego zwiewna buzke w ciapki, ale przewazal turkusowy kolor i takoz mialam baleriny. zeby nie bylo na nogach mialam podkolanowki przeciwzylakowe, ktore wygladaja jak babcine rajstopki i gdzies mialam co ludzie powiedza, zdrowie wazniejsze. Wiele osob odradzalo mi taki ubior bo trzeba sie meczyc na wysokim obcasie, a jako ze ja zawsze szlam pod wiatr to zrobilam po swojemu. Meczyc sie zeby ktos byl zadowolony? To ja mam byc, a nie inni. Zrob tak jak ci pasuje i nie przejmuj sie gadanina, ze na taka okazje to tylko wysoki but.
Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2014-02-10 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie najlepsza będzie rozkloszowana sukienka
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nowe na tę okazję balerinki sobie kupię. Tylko najpierw chcę sukienkę. Balerinki zawsze mi się przydadzą , na obcasie w ogóle nie chodzę.
Ja też wolę spodnie. Wszyscy mi mówią że mam zgrabne nogi i powinnam je pokazywać, ale ja wolę wygodę. Dziękuję za radę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja uważam, że jeśli baleriny nie będą zbyt "sportowe" to mogą ładnie wyglądać. Ponad rok temu kupiłam sobie takie baleriny jak na zdjęciu i to jedyny model jaki zakładam do sukienek zamiast szpilek:
![]() Edytowane przez BabciaGienia Czas edycji: 2014-02-11 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ładne. Coś podobnego chciałabym kupić.
Są w CCC buty na w miarę niskim obcasie, zwykłe czarne, ale wg mnie to dla 50latki (a nie 30+) Edytowane przez krab_ik Czas edycji: 2014-02-12 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nie udało mi się załączyć zdjęcia
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/325444 Edytowane przez krab_ik Czas edycji: 2014-02-12 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.