|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
o masażu wyjątkowo
Skoro tutaj jest najwioęcej odwiedzających, pomyślałem,że tutaj zadam pytanie. Sam byłem masowany przez wiele różnych osób. Nieraz przez masażystów ze służby zdrowia(sanatoriów, szpitali), czasem przez masażystów po kursach-z gabinetów odnowy biologicznej.
Ich techniki różnia sie między sobą. Czy ktoś doświadczył masażu od -umownie nazwijmy- obu rodzajów masażystów? Był i w szpitalu na przykłąd i w prywatnym gabinecie na masażu? Jeśli tak, to jakie są Wasze wrazenia, jakie widzicie różnice?Który masaż był lepszy Waszym zdaniem? Z góry dzięki Wszystkim już wymasowanym
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: o masażu wyjątkowo
a nie odpowiedniejsze byłóby forum masaże lub w ostateczności plotkowe ?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nie doswiadczylam
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Gradisca, myślałem o tym, ale doszedłem do wniosku, że tutaj, na fitnessie pewnie sporo osób ma o tym pojęcie. Wiele osób, które przychodza na masaże dba o swoją linię, o sylwetkę, stosuje ćwiczenia, specjalne diety... No wybacz...
![]() Nie mam nic wiecej na swoją obronę
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jesli nie znajdzie sie osoba, ktora bedzie potrafila udzielic Ci Kumi odpowiedzi, przeniesiemy ten watek na forum masaz
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę tylko powiedzieć, ze codziennie robię sobie automasaż łydek, ale Kumi chyba nie to miał na myśli
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po prostu tak jak sądziłam mało kto się tu na tym zna ja wiem natomiast że nigdy nie poszłabym na żaden masaż do osoby która nie pracowała wcześniej w służbie zdrowia, bo wiem że taki zły masaż może więcej zaszkodzić niż pomoć zwłaszcza jak się ma problemy z kegosłupem a ja takie mam pozdrawiam.
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
...a no chyba faktycznie mało tutaj osób chce się ze mną podzielić przeżyciami.
No i życze zdrówka gradisco! mam nadzieję,ze plecki wyzdrowieją
|
|
|
|
|
#9 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-09
|
Dot.: o masażu wyjątkowo warszawa
Cytat:
jesli nigdy nie mialas masazu moze jest teraz czas zebys zaczela cos robic - jest tylko mala szansa ze twoj bol ustapi samoistnie |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.