|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() do ŁODZIANEK
Czy któraś z Was kojarzy przychodnie/ośrodek(podobno przyjmuje tam kilku lekarzy) na ulicy Nawrot 2a/12? Chodzi mi głównie o ginekologów tam przyjmujących np. dr Blewniewską? Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tego miejsca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: do ŁODZIANEK
ja kojarzę miejsce, lekarzy niestety nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie kojarzę, za to w razie czego znam dwie bardzo dobre panie ginekolog z Łodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja słyszałam że przyjmują tam dwie panie ginekolog z CZMP, bardzo dobre i warto do nich chodzić ale była to opinia jednej osoby a chciałabym poznać ich więcej... no cóż, zaryzykuje i zobaczymy jak będzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja niestety nie potrafię pomóc, jednakże czekam na Wasze opinie, bo szukam dobrego, niedrogiego ginekologa. Pozdrawiam wszystkie Łodzianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga to pani Janowska bodajże, przyjmuje w Spółdzielni Lekarskiej na Pietrynie 17, tańsza - 50pln (przyjmuje tylko w poniedziałki około17). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
no Hej ja znam dobrego ginekologa Dr. Stokowski przyjmuje z NFZ na ul. Leczniczej i tez prywatnie na rzgowskiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.