|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wkładki Instead
Dziewczyny, czy wiecie cos na temat wkładek instead ? Czy są one dostępne w Polsce? Nie mogę nic znaleźć na ten temat, a są to zabezpieczenia stosowane podczas miesiączki, które można używać 12 godzin! Cóż za wygoda...
Bez tego nerwowego biegania co chwilka do toalety i ohydnych "rytuałów"... Co ważne, używając Instead można współżyć podczas miesiączki, a krew nie plami prześcieradła! Jeśli wiecie cokolwiek na temat wkładek Instead w Polsce, to proszę o kontakt!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wkładki Instead
Jak na razie znalazłam tylko TO. Ale strona www.instead.pl mi nie działa
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, mi też nie działa :/ Pamiętam, że na tej stronce chyba można było je zamówić.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze coś:
click here click here Niestety, nadal nie mogę się zorientować, czy Instead jest dostępne w Polsce
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Cennik:
Opakowanie zawiera 5 sztuk Instead, po 2,5 zł za sztuke + 7 proc. VAT (cena brutto 13,37 zł) Kaseta video z prezentacją Instead (cena 10,00 zł) Wysyłka - minimum 10,00 zł Wkładki Instead produkcji Ultrafem, Inc. USA można zamawiać pod adresem: biuro@kobiety.pl. Znalazłam tu: http://www.kobiety.pl/index.php?option=art&id=1084 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Kochana Juleczko, dziękuję Ci strasznie!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno
Polska strona Instead jest teraz pod adresem http://www.instead.a4.pl I dobrze działa Buźka |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam tę wkładkę w Superpharmie... No i leży w kosmetyczce już chyba drugi miesiąc, bo się jakoś nie mogę "zabrać" do spróbowania jej
. teraz tez juz właśnie mi "okazja" minęła i następne 28 dni z głowy![]() Aha, zapłaciłam za nią ok 5 zł (tam jest tylko jedna wkładka w środku )
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny sprawdziły się te wkładki? Bo chce je kupic i nie wiem czy nie będe załowac
![]() Wykopałam temat bo czekam na opinie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
podbijam, bo jestem zainteresowana.. czy któraś z Was słyszała o tych wkładkach?? czy sa one dostępne w Polsce?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Można dostać na E-Bayu. Są przynajmniej dwa sklepy. Jak się wyszuka w "kosmetykach i perfumach", to wypluwa od razu.
W paczkach po 6 sztuk wychodzi gdzieś 6zł/szt., w paczkach po 24 gdzieś 4zł/szt. (z dostawą). Jak chcecie opinii, to tu są posty poświęcone Insteadom na społeczności kubkowej LJ-a: http://community.livejournal.com/men...ps/tag/instead Wiem, że temat jest w wieku pierwszego dinozaura, ale jako że wyszukiwarka podaje link do niego w pierwszej dziesiątce, to uzupełniam info. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

Bez tego nerwowego biegania co chwilka do toalety i ohydnych "rytuałów"... Co ważne, używając Instead można współżyć podczas miesiączki, a krew nie plami prześcieradła! Jeśli wiecie cokolwiek na temat wkładek Instead w Polsce, to proszę o kontakt!!!

. teraz tez juz właśnie mi "okazja" minęła i następne 28 dni z głowy
)