![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Najgorszy wieczór w życiu.
Cześć - nie ukrywam, że jestem mężczyzną, a zwracam się na forum zdominowanym przez kobiety, ponieważ jestem ciekaw ich oceny...
Historia wydać się Wam może taka typowa, ale bardzo to przeżyłem, a raczej poczułem się jak skończony idiota, co mnie trochę rozbawiło wręcz. ![]() Dużo siedzę teraz w bibliotece z powodu pisania pewnej publikacji, tylko tam mogłem się skupić, do czasu aż zobaczyłem ją. Przepiękna dziewczyna, dosłownie zamarłem w środku. Szczerze, to jestem bardzo przebojową osobą, która nie ma absolutnie żadnego problemu z poznawaniem innych, jednak tu zrodziła się we mnie olbrzymia nieśmiałość. Cały tydzień próbowałem jakoś zagadać, za każdym razem się spalając, a nawet w akcie jakiegoś romantycznego porywu napisałem do niej list, którego chyba jej jednak już nigdy nie wręczę.... Cóż, stwierdziłem, że jak nie dzisiaj, to nigdy - wyczaiłem, że siedzi sama na korytarzu, dlatego podszedłem do niej - zapytałem czy jej przeszkadzam, a ona, że trochę tak.... kompletnie mnie to speszyło ![]() Zapytałem czy mogę jej przeszkodzić tylko na chwilę, usłyszałem, czy długo mi to zajmie ![]() ![]() Całkowicie rozwalony z mostu powiedziałem, że jestem nią oczarowany i, że jest najpiękniejszą osobą jaką w życiu widziałem. Spaliłem się totalnie, zresztą usłyszałem, że to bardzo miłe i dziękuję. Koniec rozmowy ![]() Tyle wyobrażeń, a skończyło się w najgorszy sposób... ![]() Z jednej strony czuję się jak totalny frajer, ale nauczyłem się aby nigdy nie zaczynać z wysokiego C, co o tym sądzicie...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorszy wieczór w życiu.
Cytat:
![]() na przyszłość zostaw wisienkę z tortu na potem,bo nadmiar cukru szkodzi nie tylko na zęby,ale i muli ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czuję się jakbym podarł na własne życzenie wygrany kupon lotto...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale o co ci chodzi?
Oczekiwałeś, że rzuci ci się na szyje? Po prostu jej się nie spodobałeś, może ma faceta - skutek jest ten sam, nie była zainteresowana. Dziwi mnie takie podejście 'robię to i to i nic' tylko w takich przypadkach to akurat nie ma wpływu i to trochę przykre, że zakładasz z tego tytułu wątek bo nic się nie stało.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tak czy siak po odpowiedziach tej dziewczyny można wnioskować, że nie była zainteresowana
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie - po prostu musiałem to z siebie wyrzucić.
Wiem, że to taka typowa i błaha historia, ale gryzło za bardzo. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie przesadzaj.
być może dziewczyna się wystraszyła,ale bardziej stawiałabym na to,że nie była zainteresowana,a powodów może być wiele
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Widać nie jest Tobą zainteresowana. Być może ma chłopaka? A skoro taka ładna to już pewnie nie raz słyszała podobny tekst do Twojego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wiem, wiem - mam nadzieję, że za kilka dni przestanę się przejmować i potraktuję to jako zabawną historię... ;D
Powiem szczerze, że jestem rok po zakończeniu długoletniego związku i mam uczucie jakbym stracił wprawę w tych tematach...może jakaś blokada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zniechęcaj się,jednak nie przesadzaj z komplementami,bo odbiór jest odwrotny od zamierzonego,zalatuje desperacją. zostaw nutke tajemnicy na potem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Fakt, masz rację, choć tak jestem zaskoczony swoim zachowaniem, naprawdę nie mam problemów z poznawaniem ludzi i umiem roztoczyć dużo uroku osobistego - potraktuję to jako nauczkę, nie wolno sobie za wiele wyobrażać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
eee za bardzo to bierzesz do siebie. Do mnie kilka razy podeszli tego typu zainteresowani z sercem na dłoni i zaczęli od razu z grubej rury (mam jakieś dziwne szczęście...) A ja jestem od dawna zajęta, ale nie chce mi się każdemu tłumaczyć, że jestem po ślubie, więc po prostu podziękowałam i tyle. Na pytanie czy się umówię, odpowiedziałam przynajmniej raz, że bardzo to miłe i dziękuje, ale nie. Nie pomyślałabym, że delikwenci będą się potem zamartwiać, że się na podrywie nie znają
![]()
![]() |
#13 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jeśli to zdarzenie doprowadziło do najgorszego wieczoru w życiu, to zazdroszczę braku prawdziwych problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dobra historia, rozbawiła mnie. Mogła dać Ci kosza o wiele traumatyczniej więc nie ma tragedii. Kiedyś pocelujesz na zainteresowane dziewcze ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się wystraszyła jakby mi ktoś tak z grubej rury pocisnął
![]() ![]() trochę tendencyjnie poleciałeś, jak dyskotekowy podrywacz ![]() może spróbuj jeszcze raz, ale tym razem zacznij może od tego czym się zajmuj,e co czyta, po co przychodzi do bilblioteki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Podziwiam za odwagę.
A może teraz Ona będzie na Ciebie spoglądać i zastanawiać się jaki jesteś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Ja bym w takiej sytuacji wezwała ochronę biblioteki, więc drogi Autorze, i tak miałeś sporo szczęścia, że dostałeś tylko kosza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji i podobnie zareagowałam. Byłam strasznie speszona i przygnieciona ciężarem komplementów i zachwytów. Poza tym, nie bardzo wiedziałam jak mam zareagować. Po prostu podziękowałam i już. Do dzisiaj nie wiem o co właściwie chodziło temu człowiekowi. Przecież gdyby chciał mnie gdzieś zaprosić, zaproponowałby coś. A on po prostu wyrzucił z siebie tonę komplementów. Nie wiem po co.
Jak przeczytałam Twój post od razu przypomniałam sobie tę sytuację sprzed lat i dochodzę (nie po raz pierwszy) do wniosku, że niektórzy mężczyźni są dziwni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() dobry humor zapewniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja jestem oczywiście w stanie zrozumieć pewien stres w takiej sytuacji, ale doprawdy nie wiem czego spodziewają się panowie, którzy ''zagadują'' w ten sposób. Też zazwyczaj kończy się na podziękowaniach i uśmiechu z mojej strony i co dalej ma z tego wyniknąć?
![]() Autorze, pozostał Ci wtedy jedynie wybór czy natrętnie zagadywać, czym się zajmuje albo teraz pluć sobie w brodę. Z drugiej strony tylko Ty mogłeś wyczuć czy to tylko grzecznościowe podziękowania czy były szanse na coś więcej ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
I to był ten najgorszy wieczór w życiu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Trzeba się było o godzinę spytać
![]() Walnąłeś prosto z mostu a kobietę trzeba najpierw poznać. Może ma faceta, jest zaręczona? A może w ogóle nie interesują ją mężczyźni? Swoją drogą, zazdroszczę Ci tylko takich problemów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Według mnie naprawdę była zajęta + ma chłopaka
![]() Na przyszłość będziesz wiedział, że w takich grach nie wywala się od razu wszystkich kart na stół ![]() Ale! Nie zniechęcaj się w poszukiwaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
uważam, że nic złego nie zrobiłeś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie chcę Cię obrażać, ale kompletnie nie umiesz podrywać dziewczyn. Tak jak ty, robią to chyba 15 - letni idioci i to tylko niektórzy. Trochę trzeba było wcześniej po prostu pomyśleć . A dziewczyna zachowała się powściągliwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może podryw się nie udał, ale dziewczyna była pewnie zadowolona z komplementu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.