|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Paco Rabanne 1 Million słaba trwałość
Po długich poszukiwaniach kupiłem swoją pierwsza wodę toaletową,wybór padł na Paco Rabanne 1 Million ,skusiłem się na promocyjne 100ml za 259zł w Douglassie,motywując to tym że mam gwarancje oryginalności i 100% jakości...
Mój problem polega tym że nawet po krótkim czasie od użycia na skórę przestaje on być wyczuwalny,lub czuć go słabo Dla przykładu,użyłem go dwa psiki na szyję i na nadgarstek jeden a nikt nie zwrócił na ten cudowny perfum uwagi ani ja sam go nie wyczuwałem ![]() Zastanawia mnie fakt czy milion jest tak słaby,czy moja skóra jest "dziwna" a może za mało go aplikuję ![]() Zapewne macie większe doświadczenie ,co mogę zrobić ? |
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Paco Rabanne 1 Million słaba trwałość
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Te perfumy! Przyswoić i zapamiętać ![]() Akurat co do tego, że to cudowny zapach, to bym się kłócił ![]() Ale do rzeczy, ktoś Ci mówił, że nic od Ciebie nie czuć, że uważasz, że słabo projektują? Bo jest też ewentualność, że nikt na One Million nie zwraca uwagi, bo to mocno przeciętny zapach i do tego bardzo oklepany ![]() Na mnie to akurat killer do tego stopnia, że powoduje u mnie migrenę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to nie pomoże to zadbaj o prawidłowe nawilżenie skóry A jak to nic nie da, to zmień perfumy. |
|||||
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;44102956] Akurat co do tego, że to cudowny zapach, to bym się kłócił ![]() Ale do rzeczy, ktoś Ci mówił, że nic od Ciebie nie czuć, że uważasz, że słabo projektują? Bo jest też ewentualność, że nikt na One Million nie zwraca uwagi, bo to mocno przeciętny zapach i do tego bardzo oklepany ![]() [/QUOTE] Ej no, trochę wyczucia. Mckaczka kupuje swoje pierwsze perfumy, pewnie wymarzone, wybrane, a tu go tak o glebę. Zapach może być popularny, słowo "przeciętny" już nie brzmi dobrze. Każdy zapach jest przez część osób krytykowany, przez część chwalony. Tak mi się moralizatorsko wylało bez agresywnych podtekstów |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzię kupię najtaniej paco rabanne 1 milion intense dla męźczyzn?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Abo tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200620
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() On sobie pozwolił wynieść złotą sztabę pod niebiosa wychwalając, to ja zrobiłem odwrotnie ![]() To nie kółko wzajemnej adoracji |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;44146582]No po prostu byłem szczery
![]() On sobie pozwolił wynieść złotą sztabę pod niebiosa wychwalając, to ja zrobiłem odwrotnie ![]() To nie kółko wzajemnej adoracji no coś Ty Luszku Sądząc po wielu wpisach świeżynek, my tu wszyscy się liżemy pod ogonami...( wróciłam właśnie ze spaceru z moim Jurciem )
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BTW gdyby świeżynki nie były tak leniwe to by miały łatwiejszego żywota, bo na niektóre to nic ino pałę trzeba
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Być może jest tak,że po prostu zapach jest do Ciebie tak fajnie przystosowany,że Ty go nie czujesz,ale otoczenie czuje.
Może być też tak,że dla Ciebie 2 psiki to za mało. To,że coś jest znane,wszyscy używają,że się niedobrze robi niekoniecznie jest dla Ciebie.Tak po prostu czasem jest. Następnym razem pójdź do perfumerii i znajdź zapach który się Tobie podoba,a nie otoczenie je zna i uważany jest za fajny(swoją drogą nie wiem dlaczego). [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;44102956] Akurat co do tego, że to cudowny zapach, to bym się kłócił ![]() [/QUOTE] Zawsze Ciebie lubiłam i Twój gust też lubię
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Mój chłopak uważa tak samo co do 1 Milion a uwielbia te perfumy i strasznie szybko przez to wykańcza perfum. Nie chce robić reklamy ale odpowiedniki po wielu próbach (jedna ręka oryginałem druga odpowiednikiem) trzymają mocniej. Te konkretne kupiliśmy w Galerii Katowickiej od zapachowca.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Tak, podróbki trzymają sie mocniej, bo używa sie do nich mocnych syntetycznych utrwalaczy. Ale tu nikt podróbek nie kupuje, ani nie promuje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#13 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Poza tym zlituj sie, odswiezasz watek po 4 latach zeby przy okazji wspomniec o odpowiednikach?
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym w życiu nie skusiła się na żaden odpowiednik. Zaciekawiona tematem przeczytałam kilka artykułów typu "dlaczego warto kupować odpowiedniki markowych perfum" i trochę mnie to rozbawiło. Raz w życiu wpadł mi w ręce odpowiednik, przez moją naiwność bo chciałam kupić zapach po taniości. Nie chodzi tyle o słabą jakość tych podróbek a bardziej sprawy moralne. Ktoś musiał napracować się by uzyskać dany zapach i używanie jego odpowiedników według mnie jest w sumie kradzieżą.
Ps. bardzo tanie perfumy można dostać w tej perfumerii <link>. Odpowiedników po prostu nie opłaca się kupować.. Edytowane przez 3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 Czas edycji: 2018-11-27 o 07:04 |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie, odpowiedniki... jak dla mnie tylko oryginalne perfumy, takie odpowiedniki robione są z innych składników, na pewno tańszych przez co trwałość jest krótsza, sprawdź xxxx masz artykuł o trwałości perfum, jak co i dlaczego
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-10-17 o 14:07 Powód: reklama, link do całej strony nie artykułu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.