|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam w marcu
Kosmetycznie:
Iwostin Solecrin najchętniej spf 50, ale inne też rozważę Nowe kremy pod oczy Woda termalna Oleje do włosów Maski do włosów Biovaxmed Aktywny żel stymulujący odrastanie włosów Novoxidyl-tonik do włosów Kuracja do włosów z 40 aktywnych składników BingoSpa BingoSpa- serum do mycia włosów z jedwabiem, rozważę tez inne szampony tej marki mirage oriflame Amber Elixir oriflame Ogólnie chętnie przygarnę wszelkie tańsze zapachy typu Avon, Oriflame, można proponować praktycznie wszystkie, bo jeśli mi nie przypadną do gustu to polecą do kogoś w rodzinie, a chciałabym się jak najszybciej pozbyć wątku Mgiełki zapachowe do ciała Kredki żelowe avon, interesują mnie wszystkie kolorki tusz czarny-najlepiej nowy i zafoliowany bo na zapas niekosmetycznie: Ołówki do rysunku artystycznego woski yc Świeczki do podgrzewaczy olejki eteryczne Taśma/folia magnetyczna samoprzylepną małe szklane buteleczki z atomizerem, takie 5-10 ml do perfum
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam w marcu
mam poza wątkiem małe szklane buteleczki z atomizerem
Kuracja do włosów z 40 aktywnych składników BingoSpa (na pewno oddam odlewkę, całe tylko za coś MEGA_ BingoSpa- serum do mycia włosów z jedwabiem, rozważę tez inne szampony tej marki - mam brzoskwiniowe, też tylko za coś MEGA ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- mma tez olej do włosów (tylko i wyłacznie za wish) i tusze
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam w marcu
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.