|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chłopak na odwyku/poprawczaku, kilka pytań
Doszły do mnie wieści, że mój były chłopak znalazł się w poprawczaku lub na odwyku, nie jestem pewna, ponieważ nie mam dokładnych informacji, ale dowiem się.
I moje pytanie... Czy osoby w takich zakładach mogą dostawać listy lub czy maja jakieś przepustki, można je odwiedzić?? Ja wiem, że jego tylko rodzice wspierają, przyjaciele się odwrócili, a ja oczywiście zostałam.. Zawsze próbowałam mu pomagać. On tam będzie najprawdopodobniej pól roku jeśli wszystko będzie dobrze. Chciałabym się z nim jakoś skontaktować, chociaż porozmawiać, czy jest taka możliwość? |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chłopak na odwyku/poprawczaku, kilka pytań
A to ten jeden z dwóch, których wybierałaś w grudniu, czy inny?
![]() A nie, teraz doczytałam że były. Łomatko, to tym bardziej nie zaprzątaj sobie głowy toksyczną osobą, na co Ci to. Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2014-02-16 o 16:55 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiegoś powodu tam trafił. Czy jest więc sens robić za pocieszycielkę, wspierać go i mieszać się w całą tą sytuację. On jakoś nie szuka kontaktu z Tobą. Poza tym często takie "odwrócenie" się znajomych dobrze robi, natomiast poklepywanie po ramieniu i powtarzanie, że nic się nie stało, przynosi zwykle więcej szkody niż pożytku. Podsumowując: odpuść. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyno daj sobie spokój. To twój były, to już jest historia. Nie mieszaj mu w głowie, nie pisz listów nie ingeruj - możliwe że jest na terapii a twój smętny list pełen łez czy goryczy żalu czy poparcia WCALE mu nie pomoże a pogorszy sytuacje i postawisz terapeutę w bardzo bardzo ciężkiej sytuacji. Odpuść, serio.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
W jakim celu patologie wspierac? No, chyba, ze siedzi jak wiekszosc: za niewinnosc
.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2) To teraz czas przestać, bo to nie powinien być dla Ciebie nikt bliski, a już na pewno nie na tyle, żeby się przejmować jego odwykiem czy poprawczakiem. Daruj sobie - dla własnego dobra. Były to były, oznacz go jako przeszłość i nie próbuj znaleźć w sobie jakichś irracjonalnych wytłumaczeń, żeby do niego pisać - zrobisz krzywdę zarówno sobie, jak i jemu.
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
autorko a po co masz mu coś dawać gdy on siedzi na odwyku czy tam w poprawczaku?
jesteś młoda więc po cholerę chcesz na siłę pakować się w taki patologiczny związek? popatrz na to na spokojnie a nie przez różowe okulary, za co on tam trafił? za niewinność? czy może za to że niby od czasu do czasu sobie jointa przypalał? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
To twój eks. Ja bym olała i martwiła się innymi rzeczami. No ale ja coś czuję, że tobie nadal siedzi w głowie i chcesz zgrywać Matkę Teresę.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;45176121]W jakim celu patologie wspierac? No, chyba, ze siedzi jak wiekszosc: za niewinnosc
.[/QUOTE]Pani kochana, to dobry chłopak, muchy by nie skrzywdził! Się uwzięli na niego! Niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego niektóre kobiety tak bardzo chcą naprawiać świat i ratować facetów, od których powinny uciekać w podskokach?
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powód?Naiwność , brak doświadczenia życiowego, desperacja , samotność aż do bólu. A potem przyjdzie jej za to zapłacić. Zmarnuje życie sobie i ewentualnym dzieciom. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

.
] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M

)