|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: jaki typ samochodu wybrałybyście na ślub? | |||
zwykły osobowy (codzienny np własny) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
132 | 48,00% |
limuzyna (klasyczna dłuuuga) |
23 | 8,36% |
zabytkowy (warszawa , syrenka itp.) |
42 | 15,27% |
zabytkowy amerykański (cadillac, mustang,lincoln,plymouth itp.) |
78 | 28,36% |
Głosujący: 275. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czym do ślubu?
Czym jechalyscie do slubu? Lub zamierzacie pojechac? Zwracacie na to szczegolna uwage?! Tzn na marke i kolor auta? Dajcie znac! buzka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Jakim autem?
witaj! ja pojade mercedesem kolor gramnatowy! znajomy zaoferował ze nas powiezie! mysle ze marka nie ma znaczenia ani kolor,choc mysle ze nie powinien byc bialy! i tylko trzeba pieknie ozdobic. pozdrawiam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
VW Bora- kolor czarny, aczkolwiek mogłabym pewnie jeszcze również Borą w kolorze jasny matalic, ale kierowca czarnej Bory to mój niedoszły teść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Lilu, ten zbieg okoliczności zaczyna być intrygujący
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
hihi ! Bzyku to chyba znak, ze sie musimy koniecznie poznać! pozdrawiam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jak tylko zawitam w Suwałkach obiecuję świdrować ludzi w poszukiwaniu Twojego lica
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Bzyku podaj mi prosze swego maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ten w profilu jest jak najbardziej aktualny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mojego chłopaka brat cioteczny jechał czarnyą BMW 7... a najpierw musiałam z Grzesiem dojechać tym autem, ale miałam frajde jak każdy na nas się gapił... jakbyśmy z mafi jakiejś byli
![]() ale autko cudne... moja ukochana marka ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ale superowy
![]() ![]() ![]() zazdroszczę ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hehe, mnie się też podobał
![]() Tak kiczowaty, że aż piękny ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czym do ślubu?
Ja chciałabym pojechać do slubu srebrnym BMW, mercedesem lub łanym audi
![]() ![]() Ja chciałabym pojechać do slubu srebrnym BMW, mercedesem lub łanym audi ![]() ![]()
Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-07 o 15:46 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Czym do ślubu?
witam dziewczynki
![]() mam problem i liczę na jakąś pomoc ![]() potrzebuję jakis samochodzik do ślubu, i fajnie by było jakby był fajny ![]() planuję plenerowe zdjątka i bardzo mi sie podobają takie z samochodem w różnych ujęciach. dobre byłoby coś retro, albo jakaś dobrze utrzymana warszawa np. no tylko, ze jak zobaczyłam ceny to mnie ścieło, bo 700 zł za 3 godziny czy jeszcze mniej to ja nie dam :P ma może któraś namiary na fajny samochód, w przystępnej cenie z okolic Katowic?? btw. w sumie to chodzi mi o jakis orginalny wozik w fajnym kolorze, taki czerwoniutki np jak miała TYSIAK7 z góry dzięki za podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dot.: samochód?????
sproboj pod tym numerem 032/2067201. to namiary na fotografa, ale ma tez biala warszawe do wynajecia. niestety nie wiem za ile.
pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() załaczam klika zdjęć a jeszcze znajomi robilii na mnóstwo z Warszawa ale jeszcze ich nie mam Pozdrawiam ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2010-10-27 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
dzięki madzik
![]() ![]() Tysiak, a możesz mi dac jakieś namiary?? w sumie do częstochowy odemnie nie jakoś strasznie daleko, dowiedziec się można ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
nie ma sprawy ale dopiero jutro bo mam w domku, powiem ci ze naprawdę warto ostatnio chyba z 3 tygodnie temu nasza Warszawa zajeła 1 miejsce na 60 samochodów w stylu retro w kategorii "luksusowe" na jakimś zlocie takich automobili jest boska
![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogole - to kiedy slubujesz??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
w sumie nawet ciekawsza od tych tradycyjnych samochodzików retro i sporo miejsca w środku ![]() i kolor ma niesamowity! no nic zobaczymy ![]() dzięki, pozdrawiam! Cytat:
![]() a jak się dowiem to jasne, zę napiszę ![]() Pozdrawiam! Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-23 o 12:47 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dzieki Sohf za wiesci
![]() Moj slub w styczniu i przyznaje ze nie mam jeszcze ani fotografa wybranego, ani samochodu zaplanowanego ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
dzięki MAdzik za dobre słowo
![]() ![]() a nie wiem co robic, czy wydac więcej kasy i miec fajny samochodzik do fotek (bo w sumie na tym wszystko się opiera, zwłaszcza, ze robimy tylko plener) czy przyoszczędzic i pojechac jakimś zwykłym. buuu. dziewczynki poradzcie mi!! btw. Ejva, to może się pochwalisz zaproszeniami ![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Sohf to musi byc twoja decyzja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p.s my też woleliśmy zdjecia plenerowe... moje słonko niosło mnie na wyprostowanych rękach gdzieś po ogródku z dyniami żebyśmy mieli zdjęcia np. ze słonecznkiem ![]() ![]() sohf a numeru tel. dziś zapomniała ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() a w ogóle powiedzcie mi dziewczynki jak się do takiej produkcji zabrac???bo osobiście nie mam pojęcia. gdzie można kupic te pierdułki co się przykleja i jakim klejem?? a środek zwykła kartka i na drukarkę, czy jakieś inne czary?? będę wdzięczna za rady ![]() aha, i dużo taniej taka zabawa wychodzi?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
Czym do ślubu?
Cytat:
![]() ![]() ![]() p.s. czy kazdy w tym kraju pracuje tak jak my? na wizazu ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-23 o 12:48 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Wtajemniczenie
|
Czym do ślubu?
Cytat:
za to nie wiem kiedy do księdza pójdziemy bo mój chłop cały czas na nadgodzinach zostaje a proboszcz ma dyżur do 17:30, a w soboty niby przyjmuje ale nigdy go nie ma :/ btw. co do pracy to w końcu nie da się tylko pracowac ![]() ![]() Cytat:
![]() nie pomyślałm o tym żeby tam poszukac ![]() pozdrawiam! Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-23 o 12:48 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego zaprojektowalam sama - prosto i elegancko (mam nadzieje ;-) ) kupilam ladny papier i bede sie bawic...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.