|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
3 rzeczy, z których się cieszycie/jesteście dumne
Dużo problemów przewija się przez to forum. Chcę założyć ten temat, żeby chociaż przez chwilę każdy skupił się na tym, co w jego życiu dobre i co na samą myśl powoduje u niego uśmiech na twarzy. Pierwsze 3 rzeczy, które wam przyjdą do głowy.
Zacznę. 1. Mam cudownego faceta. 2. Za miesiąc w końcu wyprowadzam się od moich rodziców by mieszkać z nim, w cudownym kraju. 3. Cieszę się, że jestem... mądra. Obserwuję dużo głupoty w okół mnie i cieszę się, że udało mi się wyjść na rozsądną, nie-próżną, nie-głupiutką dziewczynę. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 3 rzeczy, z których się cieszycie/jesteście dumne
Miałam coś podobnego dzisiaj na treningu w pracy
.1. Najbardziej cieszy mnie to, że pomimo naprawdę różnych przeszkód, które fundowało nam życie, walczyliśmy o siebie wzajemnie i wywalczyliśmy siebie. 2. Było powiedziane: wyprowadzamy się do października i tak zrobiliśmy! Nigdy nie byłam tak stanowcza, on też nie, więc jestem z tego dumna. 3. Cieszę się, że wciąż mam siłę. Ludzie mogą mną gardzić, mogą mnie wywalać za drzwi, śmiać się ze mnie, a ja prę przed siebie, aby uzyskać to, co pragnę od życia. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawy wątek
![]() 1. Tak jak Ty, mam cudownego mężczyznę przy boku, z którym jestem bardzo szczęśliwa ![]() 2. Jestem dosyć umuzykalniona 3. Potrafię słuchać.. a to w dzisiejszych czasach jest dosyć mało spotykane ![]() "mowa jest srebrem a milczenie złotem" |
|
|
|
|
#4 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
Ogień trzaskający w kominku Góry >płynąca mgła przełęczami widziana z tarasu domu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
1. Jestem dumna z tego, że udało mi się przetrwać bardzo ciężki okres w moim życiu.
2. Cieszę się, że jestem w miarę zdolna i ambitna i rzadko się poddaję, 3. Cieszę się, że mam cudowną młodszą siostrę i jestem z niej dumna. |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
1. Wreszcie spokojne bycie razem z ukochanym.
2. Wspólny dom - mieszkanie. 3. pewność swojej wartości pozwalająca góry przenosić. |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
1 Kocham i jestem kochana.
2 Zrobiłam milowy krok w karierze zawodowej ( chociaż do mojego upragnionego stanowiska jeszcze daleko i tak jestem z siebie dumna). 3 W ciągu pół roku schudłam 10 kg, odrzucilam używki, zdrowo się odżywiam i regularnie trenuję. Czuje się świetnie we własnym ciele. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Wreszcie sę poukładało z Tż, on zawalczył o mnie, ja o niego i w końcu od dłuższego czasu tak jak być powinno- cudownie
2. Jestem dumna z Tż i jego osiągnięć i tego jakim stał się człowiekiem, że zrozumiał i wyciągnął wnioski z pewnych sytuacji. 3. Za rok powiemy sobie sakramentalne - TAK |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... Jestem dumna z ogarnięcia życia, a nie bylo łatwe.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Moi najbliżsi (przyjaciele, rodzina) - jestem mega farciarą, że ich mam
2. Moja pewność siebie, która wzięła się nie wiadomo skąd 6 lat temu i sprawia, że czuję się naj we wszystkim ![]() 3. Studia i praca - fajnie, że wszystko właśnie tak się ułożyło
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Jestem dumna, że znalazłam swoją pasję
2. Że jestem ambitna i nigdy się nie poddaję. 3. I najważniejsze: cieszę się, że spotkałam pewną osobę, bez której nie byłoby tego wszystkiego...
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Mam cudownego narzeczonego z którym chce spedzić resztę życia 2. Mam kochających rodziców, wiernych przyjaciół ![]() 3.Jestem zdrowa
Edytowane przez Agusiaczek1985 Czas edycji: 2014-02-11 o 21:51 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Jestem dumna z miłości, która mam i że w ogóle potrafię tak kochać, a ktoś mnie - do czasu poznania Tż całkiem w to nie wierzyłam.
2. Wkrótce ukończę wszystkie studia, które zaczęłam - uwielbiam swoją konsekwencję. 3. Jestem dumna z moich rodziców, bo strasznie ich kocham i cieszę się wiedząc, że wciąż są ze sobą szczęśliwi.
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
1. Spokojne studiowanie na wymarzonym kierunku. Łatwo nie było, miałam się już poddać ale stało się coś co odmieniło sytuację zupełnie
2. TŻ: sprawia, że chcę żeby był jedyny, że mimo paru problemów, odległości i kłótni dajemy radę. To jaki on jest i jak bardzo wpłynął na mnie 3. Ludzie, którzy mnie otaczają. Wiem, że jak coś złego będzie się działo w moim życiu to mi pomogą ![]() Czemu tylko 3 rzeczy?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
1. cieszę sie, że mam cudownych przyjaciół
2.cieszę sie, że już nie studiuję. 3.ciesze się, że umiem dobrze angielski.
|
|
#16 |
|
Addicted of makeup.
|
1. Mam cudownego TŻ na świecie.
![]() 2. Podjęłam pierwszy krok i zaczęłam pracować nad ciałem. 3. Cieszę się, ze jestem wytrwała, nie poddaje się i twardo dążę do celu.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze kiedyś myślałabym, że w takim wątku nie miałabym co napisać, a teraz mam problem z wybraniem trzech rzeczy
![]() 1. To, że udało mi się przetrwać trudne doświadczenia i trudny start w życie, że doszłam do jako takiej normalności. 2. Że udało mi się doprowadzić z sukcesem do końca kilka skomplikowanych zadań i nie poddałam się mimo przeszkód. 3. Że w moim życiu jest kilka osób, na których mogę polegać i które nie odwróciły się ode mnie. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
1. Moja córka.
2. Mój mąż. 3. Moja praca. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Tych rzeczy jest znacznie więcej niż 3, ale te najważniejsze:
1. Mam cudownego narzeczonego 2. Mam kochającą i szczęśliwą rodzinę 3. Kończę studia których kierunek mnie interesuje
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
1. Spełniłam swoje największe marzenie juz 4,5 roku temu mam prawo jazdy bez którego dziś nie potrafię żyć
2. Nabrałam odwagi i pewności siebie pomimo zawirowań życiowych i prywatnych 3. W czerwcu/lipcu bronię mgr i będę pierwszą wykształconą osobą w rodzinie |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Hm, ciesze się, że:
1. Mam najlepszych rodziców pod słońcem. 2. Mam wspaniałego Tż. 3. Skończyłam studia i zdałam prawko.
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
1. jestem dumna, że udaremniłam próbę samobójczą najważniejszej dla mnie osoby (ale jeszcze długa droga przede mną aby postawić ją na nogi)
2. Jestem dumna, że ratuję życie bezdomnym zwierzakom często poświęcając własne przyjemności ale pomaganie uzależnia 3. Jestem dumna, że pomimo naprawdę wielu złych wydarzeń w moim życiu jeszcze nie wylądowałam na płukaniu żołądka ani nie rzuciłam się pod pociąg.
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
1. Mam pracę, o której zawsze marzyłam. Dzięki niej rozwijam swoje pasje i poznaję mnóstwo fajnych ludzi.
2. Spełniam swoje marzenia. 3. Cieszę się, że ogólnie mi się w życiu jakoś układa; że jak czasem jest źle to wyciągam z tego wnioski i żyję dalej, mądrzejsza o jakieś doświadczenia.
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
1. Kocham i jestem kochana.
2. Po wielu emocjonalnych zakrętach i długiej jesieni w moim życiu odzyskuję równowagę. 3. Jestem dumna z mojej siostry. PS. Świetny wątek
Edytowane przez vouvray Czas edycji: 2014-02-12 o 00:18 |
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
1.Córka.
2.Mąż. 3.Rodzina (rodzice,rodzeństwo)
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Że zaczęłam biegać, sprawia mi to frajdę 3. Że mam chłopaka i chcę o niego dbać |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
1.Córcia i ,,ktoś" w drodze
![]() 2.Super małżeństwo 3.Ładne mieszkanie w super lokalizacji |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne zadanie
![]() 1. Dziecko 2. Mąż 3. Własny dom i to wszystko poukładane przed 30-ką ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- wow! ja widzę tylko góry z oddali i to bardziej na spacerze
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja
Bardzo pozytywny wątek, oby takich więcej ![]() 1. Mam wspaniałego faceta i co za tym idzie, bywają też sprzeczki i kłótnie jednak jestem dumna z tego, że jesteśmy na tyle mądrzy aby dochodzić do kompromisów. 2. Cieszę się z tego, że rodzice nauczyli mnie odpowiedzialności, i wiele innych cennych rzeczy i umiejętności, uważam że potrafię więcej niż niejedna kobieta. 3. Jestem dumna z tego, że mimo wielu ciężkich chwil w moim życiu zaakceptowałam siebie. 4. Cieszę się, że mam w okół siebie ludzi, których kocham i którzy kochają mnie. Trochę więcej ale to najważniejsze rzeczy choć jest ich o wiele więcej
|
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
1. Cieszę się, że mam w życiu dużo szczęścia, ląduję zwykle na czterech łapach i niejako ślizgam się po powierzchni.
2. Cieszę się, że mam taki związek, jaki chciałam mieć. 3. Ogólnie cieszę się z tego, że zwyczajnie lubię swoje życie i coraz bardziej lubię siebie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

.