|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Luty. Bania Agafii, Organic People, Ziaja 25+ matujący, B&L soczewki - 4,5.
1. Organic People - organiczna pasta do zębów – ZOOM 3 WHITE. Użyta raz. Kupiona w styczniu 2014 roku.
4. Organic Shop - organiczna maska do włosów - Jaśmin i jojoba. Oddam 100 ml [w słoiczku po paście Aquamarina Lusha]. Kupiona w styczniu 2014 roku. 5. Bania Agafii - szampon do włosów odżywczy – intensywna regeneracja suchych i osłabionych włosów. Odlewka 60 ml [w butelce po mini żelu TBS]. Kupiony w styczniu 2014 roku. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Luty. Bania Agafii, Organic People, Ziaja 25+ matujący, B&L soczewki - 4,5.
cvos za 4. Organic Shop - organiczna maska do włosów - Jaśmin i jojoba. Oddam 100 ml [w słoiczku po paście Aquamarina Lusha]. Kupiona w styczniu 2014 roku.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty. Pasta Organic People - ZOOM 3 WHITE, Ziaja 25+ matujący, B&L soczewki - 4
Coś u mnie za:
1. Organic People - organiczna pasta do zębów – ZOOM 3 WHITE. Użyta raz. Kupiona w styczniu 2014 roku. 4. Organic Shop - organiczna maska do włosów - Jaśmin i jojoba. Oddam 100 ml [w słoiczku po paście Aquamarina Lusha]. Kupiona w styczniu 2014 roku. 5. Bania Agafii - szampon do włosów odżywczy – intensywna regeneracja suchych i osłabionych włosów. Odlewka 60 ml [w butelce po mini żelu TBS]. Kupiony w styczniu 2014 roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Organic People - organiczna pasta do zębów – ZOOM 3 WHITE. Użyta raz. Kupiona w styczniu 2014 roku.
4. Organic Shop - organiczna maska do włosów - Jaśmin i jojoba. Oddam 100 ml [w słoiczku po paście Aquamarina Lusha]. Kupiona w styczniu 2014 roku. 5. Bania Agafii - szampon do włosów odżywczy – intensywna regeneracja suchych i osłabionych włosów. Odlewka 60 ml [w butelce po mini żelu TBS]. Kupiony w styczniu 2014 roku. cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty. Pasta Organic People - ZOOM 3 WHITE, Ziaja 25+ matujący, B&L soczewki - 4
Mydełko LUSHa już wymieniłam, zaznaczone było w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Szampon raczej nie zmieni już swojego statusu, bo adresami się już wymieniłysmy
![]() A podoba Ci się coś jeszcze u mnie w wątku prócz zmywacza i mydła Dove? Poza wątkiem mam szampon Alterra morela i pszenica oraz wersję z papają i bambusem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Z chęcią oddam ten szampon z Alterry
![]() Najbardziej z Twojego wątku zależy mi na kremie z Ziai (nasłuchałam się za wiele pozytywnych opinii na jego temat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Myślę, że mogłybyśmy się tak wymienić. ![]() Dwa szampony Alterra za krem, maskę i szampon. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do nowego wątku, mnóstwo dokładek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.