|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Karnacja gwiazd
Witam!
Zawsze zastanawiałam się jak to robią "gwiazdy" że na przeróżnych galach są tak pięknie opalone... znalazłam nawet zdjęcia, na których można to zobaczyć. Czy któraś z Was wie może jak one to robią? Na zdjęciu wyżej widać, że ciało Agnieszki Szulim jest w takim "opalonym" kolorze, tak samo jak Anny Muchy, czy wiecie jak uzyskać taki efekt? Oczywiście chodzi mi tu o odpowiednie kosmetyki, a nie solarium, czy opalanie na słońcu. Może znacie jakieś balsamy uwydatniające opaleniznę albo coś co powoduje taki efekt? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Karnacja gwiazd
Może korzystają z opalania natryskowego? Do tego przed galą jakiś bronzer i gotowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie solarium (kto to może wiedzieć, z czego konkretnie celebrytki korzystają
![]() Produktów tego typu jest multum, przejrzyj choćby KWC albo po prostu idź do drogerii i kup samoopalacz czy balsam brązujący, żadna filozofia. Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2014-02-14 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Opalanie natryskowe jest chyba teraz najbardziej popularne. Nieco mniej z tym zachodu niż z samoopalaczem. Poza tym mgiełki brązujące, brązery rozświetlająco brązujące, rajstopy w sprayu typu Sally Hansen( bardzo polecam)... Pełno tego.
Fajnym i niedrogim produktem jest olejek brązująco rozświetlający z the body shop.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Opalenizna Szulim jest jakaś taka brudna
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moze dlatego bo to blondynka a nie brunetka
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy ![]() 22 grudzień 2o12r -kochamy ![]() _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio bloggerki pieją nad Fake Bake. Poczytaj na necie recenzje - zawsze to jakaś opcja. Inna to taka jak dziewczyny mówią - opalanie natryskowe. Trwałość zależy chyba od typu skóry. Szwagierka kiedyś robiła dzień przed jakimś weselem w salonie, który kilka osób jej poleciło, i już po pierwszym prysznicu wszystko prawie zeszło
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ja uzywalam kiedys samoopolacza, nie powiem Ci jakiej firmy bo nie pamietam, wiem ze mialo jakis kawowy zapach i cos w nazwie z kawą, takie zlote opakowanie... byl straszny, bardziej wygladalam jak brudas lub pomaranczka niz jak opalona... mysle ze najlepiej wyglada opalenizna uzyskana na naturalnym sloncu lub w solarium- w zeszlym roku opalalam sie raz na jakis czas w solarium i to nie wygladalo sztucznie, czesto slyszalam ze suepr ze mam taka sniada karnacje :d wiec mysle ze jezeli wszystko z umiarem jest stosowane to bedzie ok. mysle ze wiekszosc samoopalaczy dziala w podobny sposob ze skora wyglada na brudna :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Opalenizna wygląda naturalnie po solarium tylko w przypadku gdy nie jest to przesadzone
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jak sie dobrze wypeelinguje cale cialo to samoopalacz powinien nie zostawiac smug
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy ![]() 22 grudzień 2o12r -kochamy ![]() _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zależy też od rodzaju skóry. odradzam solarium osobom o suchej skórze... zamiast solarium co myślicie o make upie do ciała?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.