|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Łóżko z IKEI?
Witam Dziewczynki
mam pytanko do wszystkich posiadaczek łóżek, sof itp z Ikei. Czy oplaca sie kupic taki sprzet w tym sklepie, czy ten towar jest nic nei warty?? Prosze o rady, bo skonczylam remoncik pokoju a nei mam na czym spac . Bylam w kilkunasu sklepach i nic ciekawego nei znalazlam. ![]() jedynie w ikei byl jakis wybor.chcoaz niektorzy pewnie napisza ze to badziew i obciach kupowac w I. moge wydac ak d 600-700 zeta. Zastanawiam sie takze nad skompletowaniem sobie łózka czyli materac, rama i spod pod materac.podobno jes taka mozliwosc w Ikei. przepraszam, ze tak chaotycznie napisalam tego posta.ale jestem jzu spiaca a wypadaloby do poniedzialku kupic jakies lozeczko i sie przeprowadzic ![]() pozdrawim |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Łóżko z IKEI?
No do poniedziałku, to nie masz za dużo czasu
![]() Niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie mam lóżka z ikei. Ale przecież napewno jest jakaś gwarancja, jakby coś się z tym niedobrego działo.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ola na pewno masz racje...ale nie ma to jak dobre rady kogos kto juz sprawdzil takie lozeczko
![]() dalej czekam na mala pomoc. buzia
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Plusem wielu sof rozkładanych z IKEI jest to, że mają zdejmowane nakrycie, które można prać w pralce albo nawet zmienić na inne
Dzięki temu sofa wygląda zawsze jak nowa i nie trzeba ponosić kosztów czyszczenia lub wymiany tapicerki/obicia (nie wiem jak to się nazywa
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja siostra ma takie "łóżeczko". Jest bardzo wygodne, chociaż coś tam w nim pękło krótko po zakupie
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
ja mam w domku wiele rzeczy z Ikei, bo jak tam wchodzę to wpadam w szał zakupowy i nie potrafię wyjść bez niczego zawsze znajdę coś co mi się przyda....
też mam łóżko i jak na razie się trzyma.... wogóle jakoś nie pamiętam żebym miała jakieś przeboje z rzeczami tam zakupionymi.... nawet jak kupiłam kiedyś coś i po odejściu od kasy stukłam bez problemu mi wymienili na nowe.... ja nie narzekam na Ikeę
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ramę do łózka kosztowała niewiele ponad 100 złotych (!)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Moniquee ja mam to samo.... antyramy, świeczki, wazoniki, ajjjjjjjj
![]() Joey dzikuje slicznie....ja raczej tez kupie takie łóżko podobne do Twojego.....wszystkim slicznie dziekuje za odp.... buziaczki |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
up up....do jutra jest jeszcze trozke czasu.pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

. Bylam w kilkunasu sklepach i nic ciekawego nei znalazlam.