|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Problem z prostownicą
Cześć, wizażanki!
![]() Nie wiem, czy to dobre miejsce na taki temat, ale mam problem natury technicznej. ![]() Otóż pewnego dnia moja prostownica zaczęła dziwnie działać. Nie "odskakiwała" górna płytka podczas prostowania. Kiedy ją rozkręciłam okazało się, że pękła mi sprężyna zawiasu ![]() Pytanie do Was - wiecie, gdzie mogę dostać taką sprężynkę do prostownicy? Mowa tu o prostownicy Wigo. Oddałam do serwisu, jednak pan stwierdził, że nie może znaleźć i kazał mi odebrać sprzęcior. Jestem zdesperowana, bo moje włosy bez prostownicy są nieokiełznane, a że teraz ścięłam je krócej niż do ramion, to ten cudowny sprzęt jest jak najbardziej potrzebny. Pomożecie, kochane? ♥ http://www.greentools.pl/3112-4027-t...lki-oregon.jpg Chodzi o mniej więcej coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z prostownicą
hmm... a nie lepiej spróbować dobrać inną sprężynkę ? Pokombinuj - może coś będzie pasowało z długopisu czy innego sprzętu. Jeśli sprężynka z długopisu jest za długa można ją obciąć.
Edit: znalazłam zdjęcie w internecie - podobne są w klamerkach tylko trzeba byłoby ją trochę przerobić. Albo zabrać prostownicę i przejść się do sklepu gdzie mają takie sprężynki oregon - można będzie dopasować i sprawdzić czy się nada. Edytowane przez mala_ola2 Czas edycji: 2014-03-04 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z prostownicą
Dzięki!
![]() A myślisz, że gdybym zlutowała tę sprężynkę, to mogłaby służyć dzielnie? Czy jednak mogłabym się spodziewać powtórki z rozrywki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.