|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś za założeniem czata wizaz.pl ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 38,18% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 61,82% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czat wizaz.pl ?
Czy jesteście za tym, aby na wizaz.pl był uruchomiony czat ? Co jak co, ale przeglądając internet fora dyskusyjne umierają i na ich miejsce przychodzą czaty internetowe gdzie można szybko i sprawnie uzyskać odpowiedź na nurtujące i pilne pytanie - często możliwa jest szeroka i gwałtowna dyskusja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czat wizaz.pl ?
Taaak, ja chce, ja chce
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czym by się to miało różnić od forum, przecież tutaj można posty co 15 sekund dodawać. No chyba, że chodzi Ci o czaty bez rejestracji, w ogóle chybiony pomysł, głupie wiadomości, chaos i bałagan. W jakiejkolwiek formie jestem przeciw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45514237] głupie wiadomości, chaos i bałagan[/QUOTE]
No i właśnie o to chozdi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Przeciw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie widzę sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę sensu, ale nie przeszkadza mi taka opcja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Na małych forach tematycznych to ma sens, bo jest tam ścisłe grono aktywnych użytkowników, którzy się znają itd. Tutaj jest tak wiele użytkowników, że byłby tylko chaos i bałagan + idealne miejsce do prowokacji dla trolli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
za dużo ludu, jestem na nie, chociaż jakby już był, to pewnie by mi nie przeszkadzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wizażowy Kot Igor
|
Jestem przeciw.
Taki czat tworzyłby chaos i dyskusje zamieniające się w pyskówki poza wszelką kontrolą. W efekcie to już nie byłby ten sam poziom. Beznadziejny, nie chcę być niemiła, ale w czasie dodanym nieraz piszesz takie bzdury, że wolę nie wiedzieć, co pisałbyś w czasie rzeczywistym ( patrz chocby wczorajszy post o nagości).
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45514237]Nie wiem czym by się to miało różnić od forum, przecież tutaj można posty co 15 sekund dodawać. No chyba, że chodzi Ci o czaty bez rejestracji, w ogóle chybiony pomysł, głupie wiadomości, chaos i bałagan. W jakiejkolwiek formie jestem przeciw.[/QUOTE]
![]() Ja bym jeszcze dodała to, że na czacie nie da się wrócić do dyskusji. Na forum ktoś zada pytanie, ktoś odpowie, wszyscy mogą z tego korzystać bez zadawania tych pytań po raz kolejny. Na czacie nie ma takiej opcji. A w zwykłych rozmowach o wszystkim i niczym dobrze sprawdzają się wątki plotkowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
jestę wieszczę
|
przeciw. Wymieńcie się numerami gg, albo załóżcie sobie czat kółek wzajemnej adoracji na jakimś portalu z czatami.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie ma sensu tworzenie jednego wielkiego wizażoczatu, ale czy dałoby się np. wprowadzić czat w plotkowym/do klubów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
do klubów też bezsens bo wystarczy że dziewczyny nie ma i potem nie ma pojęcia co się w tym czasie dzialo,bo zazwyczaj nie ma historii w czatach [jak kojarze ]
i ogólnie na nie
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś już był czat, o ile dobrze pamiętam i nie pociągnął długo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.