|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
LUTY - pilnie poszukuję!Witam Was kochane! Poszukuję i oddam za to wiele: -podkłady, gęstsze nie za jasne, nie za ciemne np. gosh, rimmel i inne (rozważę każdą opcję) -tusz do rzęs (czarny) -róże i bronzery -cieliste pomadki -perfumy o zapachu wanilii, słodkie, pur blanca i inne - byle były nowe/prawie nowe -eyelinery -cienie w odcieniach czerni, szarości -paletki z cieniami -męskie kosmetyki tylko i wyłącznie nowe -peelingi w każdej ilości! -kremy do rąk -dezodoranty -mydełka Za to wszystko oferuję rzeczy z mojego wątku - posiadam bardzo dużo rzeczy do domu - każdej z Was coś się zapewne przyda!
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY - pilnie poszukuję!
u mnie NOWY czarny tusz rimmel, paleta cieni 180, słodkie zapachy min raz psiknięte FM i bardzo dużo mydełek w wielości podróżnej
Oddam dużo za zestaw do fondue ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie:
-podkłady do średniej karnacji -tusz do rzęs Gosh i nie tylo -róże i bronzery -cieliste pomadki -eyeliner Rimmel
-kremy do rąk - duuużo ich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
odpisane
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.