KM Magnum w Lublinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-06, 20:16   #1
perhydrol
Raczkowanie

KM Magnum w Lublinie

Witam wszystkich Zapraszam do dzielenia się informacjami n a temat tego klubu, bo sama nie wiem gdzie się zapisać, a bardzo zachęcają mnie te wszelkie reklamy Gacy:P Pozdrawiam
perhydrol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 20:40   #2
gasolina84
Zakorzenienie

Dot.: KM Magnum w Lublinie

no waśnie dzielic się informacjami sama poszłam tam kiedyś zobaczyc z ciekawości co to za miejsce i aż się zdziwiłam bo dużo ludzi tam cwiczyło, mimo że cena karnetu to cena typowo "warszawska" i dla takiej studentki jak ja za wysoka
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 21:00   #3
Kasiorka11
Raczkowanie

jaka cena?
Kasiorka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 22:26   #4
AneczkaBee
Raczkowanie

A gdzie dokladnie jest ten klub? No i wlasnie jaka cena? : )
AneczkaBee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 00:43   #5
gasolina84
Zakorzenienie

w Pałacu parysów, ceny dokładnej nie pamiętam ale coś około 170-180 za mc i opłata wpisowa 100 zł
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 09:54   #6
perhydrol
Raczkowanie

Trochę kasy ale podobno warto. Gdybym nie miała nadwagi to bym ćwiczyła na zwykłej siłowni i tańszej a zależy mi bardzo, żeby schudnąć, bo widzę, że coraz gorzej ze mną się robi. Opłata wpisowa jednorazowo tak?

Edytowane przez perhydrol
Czas edycji: 2009-07-07 o 09:55
Stary 2009-07-07, 12:42   #7
dorka23
Przyczajenie

Witam, jeśli chodzi o klub magnum to jest troche drogo ale skutecznie. Chodze tam już 3 tydzień na odchudzanie i są rezultaty - większość ludzi która tam chodzi je zauważa. Co do płatności to na dzień dzisiejszy 100 zł wpisowego + karnet na siłowni 170 ( jeśli chcesz od 8godz.-15) a 219zł ( jeśli chcesz od 8godz. do 23) plus witaminy itp to wyjdzie jakieś 400 zł na miesiąc. w miesiąc można zchudnąć ok 10 kg a nawet wiecej. Ja w 2 tygodnie zchudłam 8 kg. Jest ciężko bo je sie bardzo mało ale dacie rade.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Jest takie założenie że w 1 tydz powinno sie zchudnąć 4 kg a w kolejne 2 tyg od 2 do 4 kg, czwarty tydz już 1-1.5 kg ale ja w pierwszy zchudłam 5,5 kg . Je sie w 1 tyg, karczek smażony na smalcu i do tego pomidor a w następnym smażoną łopatke na smalcu a w 3 tyg pierś z kurczaka na smalcu także można zwym.... od tego smalcu ale jakoś daje rade no i zdaża mi sie podjadać a efekty i tak widać. A co najważniejsze siłownia 2 razy w tyg po godz.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Nie jest tak żle ale trzeba mieć naprawde silną wole a rezultaty napewno bedą.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

wpisowe jest jednorazowe ale po miesiącu trzeba znów wykupić karnet na siłowni 170zł lub 219zł i pod koniec pierwszego miesiąca umawiamy sie na konsultacje żywieniowa żeby ustalić dietę na następne tygodnie. w skład karnetu wchodzi sauna 2 razy w miesiącu a z siłowni można kożystać do woli ale najlepiej nie przedobrzyć i 2 - 3 razy w tyg spokojnie wystarcza. Super sa tam godziny otwarcia bo do 23
dorka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 15:37   #8
perhydrol
Raczkowanie

Dorka23 dzięki bardzo za informacje Mam zamiar zapisać się w następnym tygodniu właśnie to są Ci fat killersi tak? Bo to mnie właśnie konkretniej interesuje I te odżywki są obowiązkowe? A jak wygląda ćwiczenie stoi nas Tobą instruktor i mówi co masz robić czy jak to jest?
I czy oprócz siłowni są jakieś aerobiki itp czy tylko siłownia? I czy częstotliwość samemu się ustala i jak często trzeba ćwiczyć i mnie więcej po ile godzin Tyle pytań z braku wiedzy na ten temat
Stary 2009-07-08, 11:12   #9
dorka23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez perhydrol Pokaż wiadomość
Dorka23 dzięki bardzo za informacje Mam zamiar zapisać się w następnym tygodniu właśnie to są Ci fat killersi tak? Bo to mnie właśnie konkretniej interesuje I te odżywki są obowiązkowe? A jak wygląda ćwiczenie stoi nas Tobą instruktor i mówi co masz robić czy jak to jest?
I czy oprócz siłowni są jakieś aerobiki itp czy tylko siłownia? I czy częstotliwość samemu się ustala i jak często trzeba ćwiczyć i mnie więcej po ile godzin Tyle pytań z braku wiedzy na ten temat
Witam te odżywki nie sa obowiązkowe ja naprzykład wykupiłam sobie tyko witaminy bez colon c i nie przyjmuje po treningach żadnych tam białek i molke bo to tylko strata kasy a to chyba ściema. Co do ćwiczń to sama musisz znależć trenera i powiedzieć mu że jesteś pierwszy tydz i on pokarze ci co i jak ale nie stoją nad tobą tylko krzątaja sie po sali sa w pobliżu ale nie nad tobą. zresztą pierwszy tydz to jest tylko rowerek 50 minut 2 razy w tygodniu następny tydzień 3 razy w tygodniu rowerek po 60 minut i nic wiecej dopiero w 3 tygodniu wchodzą brzuszki ok 60 ale jest naprawde lekko ja zawsze miałam problem ze zrobieniem 10 brzuszków a na tej maszynie to żaden problem no i + bierznia 10 min i rowerek także nic zkomplikowanego a naprawde warto tylko kasa nie mała ale ja wszystkiego nie wykupuje co zalecają bo bym zbankrutowała. oprócz siłowni nie ma nic tylko sauna 2 razy na miesiąc a na ćwiczenia chodzisz kiedy chcesz tylko żebyś chodziła 2 - 3 razy w tygodniu. a jak chcesz sie zapisać to najpierw wyśla cie na zebranie w każdy poniedziałek jest o 20 godz i po tym spotkaniu idziesz do recepcji sie zapisać i zapłacic także lepiej odrazu przyjdz w poniedziałek na 20 .trwa to zebranie ok 2 godz tam wszystko ci opowiedza troche przynudzają ale jest obowiązkowe. pierwszy tydz to 50 minut zajmuja ćwiczenia 2 tydzień to 60 a 3 tydzień to ok 1.5 godziny powodzenia
Stary 2009-07-08, 19:44   #10
perhydrol
Raczkowanie

Bardzo jestem Ci wdzięczna za wyczerpujące informacje Podejrzewam, że i ja wszelkich suplementów nie będę kupować, bo to nie są małe koszty raczej z tego co patrzyłam. No właśnie wybieram się na spotkanie poniedziałkowe i co tydzień trzeba na nie chodzić czy tylko na 1 aby się dowiedzieć i dla tych początkujących?I jeszcze pytanie o tych instruktorów, po prostu wspomaga Cię ten co akurat jest w klubie tak? Bo jam myślałam ,że każdy ma tak jakby indywidualnego A no i jeszcze co do planu, to każdy ma swój plan treningowy tak i jak idę ćwiczyć to sama siebie pilnuje wg rozkładu co na dziś mam wykonać? Ja tu przeżywam a to pewnie wszystko na spotkaniu powiedzą, ale zawsze lepiej się dowiedzieć od kogoś niż żeby bajeczek słuchać Prysznic itp jest dostępny jak myślę po ćwiczeniach? Przepraszam za mnóstwo głupiutkich pytań, ale nigdy naprawdę nie byłam na siłowni profesjonalnej w żadnym klubie:P A i jeszcze jedno mi się przypomniało, czy są jakieś problemy z czekaniem na kolejkę na sprzętach itp?? I strój typu adidaski plus jakieś spodnie dresowe plus koszulka będzie ok? Z góry dziękuje za cierpliwość Zdawaj relacje jak tam Twoje efekty, bo to strasznie mobilizuje i ile masz w planach schudnąćA i jeszcze jedno mi się przypomniało-na te spotkanie poniedziałkowe fat killersów to się ubiera tak w takie codzienne ciuchy,nie ma żadnego ćwiczenia wtedy itd?

Czas edycji: 2009-07-09 o 08:48
Stary 2009-07-09, 11:48   #11
dorka23
Przyczajenie

Witam spotkanie jest wstępne w poniedziałek a po tygodniu w następny poniedziałek o 18.30 następne żeby sprawdzić czy dietka na ciebie działa i daja diety na kolejne 3 tygodnie i po tym spotkaniu już nie ma wiecej tylko 2 sa. Na indywidualne spotkanie trzeba sie umawiać wcześniej jak już bedziesz kączyć miesiać diety i wtedy oni ustala ci diete na kolejne tygodnie i zakres ćwiczeń a co sie z tym wiąże to kolejny karnet :-( ale tylko 170 lub 219 bo już za sama siłownie sie płaci.Aco do trenera to jest ten co pracuje właśnie w clubie i pilnuje on wszystkich ale głównie to sie krzątaja tylko a jak masz jakiś problem to sama musisz do niego sie zgłosić bądz ich szukać-ale zazwyczaj sa gdzieś w pobliżu. Co do wykonywanych ćwiczeń to przez 1 tydzień masz takie same pokazują ci co masz robic a potem sama tego pilnujesz i to robisz.A co do spotkania to oni troche koloryzuja i upiększaja bo prowadzi to Gaca a wiadomo każdy dba o swoje interesy.Ja też przeżywałam i nie bardzo miałam jak sie dowiedzieć jak to naprawde wygląda wiec chce ciebie uświadomić i nie masz za co przepraszać mnie też nurtowały takie pytania bo podobnie jak ty też nie byłam nigdy wcześniej na profesjonalnej siłowni.Po ćwiczeniach są prysznice w szatni dwa ale nie ma kolejek do sprzetu też nie ma w sobote jest mało ludzi zazwyczaj ale na tygodniu ok 19 to jest troche ale zawsze znajdzie sie wolny sprzet. ale nie przejmuj sie bo przez pierwsze 2 tyg bedziesz jeżdzić na rowerku 1 tydz 50 min a 2 tydz 60 min. jest dóża sala i 2 telewizory także nie czuje sie nudy .i wygodnie ja osobiście miałam kupować jakiś strój na te ćwiczenia ale jak zobaczyłam w jakich strojach tam przychodza to sobie darowałam i wyciągnęłam stare dresy ze szkoły średniej .Ana to spotkanie to przychodzisz normalnie ubrana nie bedziesz ćwiczyć tylko taki wykład troche nudny troche prawdy ale nie całej a potem do recepcji idziesz i wykupujesz karnet i wpisowe. zawsze do recepcji sie przychodzi po kluczyk do swojej szafki w szatni i przytykasz palec wzkazujący do takiego czytnika i za każdym razem jak chcesz kluczyk to przytykasz ten palec i komputer znajduje cie w danych, zeby mieli pewność ze jesteś członkiem klubu. J a zamierzam zchudnąć 20 kg bo po ciąży mi tyle zostało. przed ciąża ważyłam 60 a teraz 80 i zamierzam zrzucic te kilogramy zeby wrucic do wagi z przed 2 lat. narazie zchudłam 8.1 kg i jestem na początku 3 tygodnia w 2 tygodnie zchudłam 7kg i musze przyznać ze zdażało mi sie podjadać bo cieżko jest wytrzymać na samym karczku na smalcu. pozdrawiam i życze powodzenia dóżo kasy ale warto bo wiem że w domu sama bym nie zchudła a te treningi są mobilizujące i nie takie straszne i ciężkie.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Aco do tych fat killersów to club wybiera sobie kilka osób które sa bardzo otyłe chudną ok 40 50 kg robią im zdjęcia przed i po zchudnieciu i sa to tak jakby wizytówka clubu pokazuja tych ludzi na spotkaniach i takich tam żeby ludzie wiedzieli ile to sie da zchudnąć i jaki ten club jest dobry to na takiej zasadzie a ci którzy nie maja takiej nadwagi to nie sa w to tak zaangażowani poprostu przychodzimy ćwiczymy dieta i tyle nie lataja koło nas tak jak koło tych wybranych

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Aco do tych fat killersów to club wybiera sobie kilka osób które sa bardzo otyłe chudną ok 40 50 kg robią im zdjęcia przed i po zchudnieciu i sa to tak jakby wizytówka clubu pokazuja tych ludzi na spotkaniach i takich tam żeby ludzie wiedzieli ile to sie da zchudnąć i jaki ten club jest dobry to na takiej zasadzie a ci którzy nie maja takiej nadwagi to nie sa w to tak zaangażowani poprostu przychodzimy ćwiczymy dieta i tyle nie lataja koło nas tak jak koło tych wybranych
Stary 2009-07-09, 12:24   #12
perhydrol
Raczkowanie

Ja planuje schudnąć gdzieś ok 30kg,bo w ostatnim czasie przytyłam z 72 kg aż do 90!!nie wiem jak ja to zrobiłam, ale stało się i chce to zrzucić koniecznie No to trochę już mam rozjaśnione w głowie Trzeba przyznać, że efekty Twojej diety i ćwiczeń są świetne! Szatnie są wspólne kobiet i mężczyzn (tylko mnie nie strasz, że tak):P Dietę na 1 tydzień od razu dostaje przy zapisie? A i jeszcze jedno odżywki przy zapisie trzeba kupić czy można później i np w innym sklepie?I od razu 1 dnia mierzą i ważą? Mam małego stresa ,ale nie mogę się doczekać Chyba wykupię ten karnet ten do 15 ,zawsze parę groszy taniej.

Czas edycji: 2009-07-09 o 14:21
Stary 2009-07-10, 10:01   #13
dorka23
Przyczajenie

Witam szatnie sa odzielne i nawet na innym końcu także z tym nie ma problemu a zresztą tam mało męszczyzn chodzi a jak już sa to tacy ok 50 sama też sie zdziwiłam albo poprostu tak trafiam ;-) A co do diety to dostajesz ją na pierwszy tydzień w recepcji przy zapisie w poniedziałek i jest tylko ważenie na tym spotkaniu żeby mieli twoją wage początkową a dopiero po tygodniu beda mierzyć w pasie udzie biodrach i bmi. ale to jest pojedyńczo w oddzielnym pomieszczeniu przez trenera.Co do odżywek to nie muszisz wykupować ich odrazu bo to i tak w recepcji ale do innej kasy idziesz można te witaminy w aptece kupić albo nie muszisz wcale =, ja naprzykład wykupiłam tylko witaminy bo wiadomo taka dieta nie ma za dóżo składników odżywczych ale te ich przereklamowane suplementy to dałam sobie z nimi spokój.Ja też chciałam wykupić ten do 15 ale nie mam z kim dziecka zostawić i w moim przypadku to tylko po 18 ćwiczenia no ale i tak warto.Dóżo kasy ale w domu na pewno bym tak nie zchudła już nie raz sie odchudzałam i zawsze waga wracała po jakimś czasie a tutaj nie i czuje sie lepiej chce sie żyć także polecam.; po tym spota=kaniu myślałam że zrobiłam najgorsza głupote i ze dałam sie wkręcic ale teraz widze że naprawde było warto i że sie nie myliłam. ważyłam 80.5 a teraz 72 nie widze zbytniej różnicy ale wszyscy w około mówią że zchudłam to miłe, także polecam a zobaczysz już po tygodniu różnice .
Stary 2009-07-10, 20:34   #14
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Ja ram ide w pon. na spotkanie
Tylko te ceny, 220zł+20zł/mc za parking
Ale...
Dziewczyny w jakim czasie ile zrzucilyscie?
Oni na poczatku nas mierza, waza?
Kiedy sie wage podaje po 1 spotkaniu? Wpisuje sie ja, czy po prostu podaje, a oni wpisuja?
Będę szła ze swoja szczupla mama i srednio mam ochpote by wiedziala, ile waze

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-11, 11:29   #15
perhydrol
Raczkowanie

Ja też w poniedziałek się wybieram :P Dorka23 dzięki za wszelkie info już jestem spokojniejsza i dobrej myśli
Layla a szczuplutka mama też się będzie odchudzać,a Ty ile masz do zrzucenia?
Stary 2009-07-11, 12:02   #16
layla_lbn
Zakorzenienie

A mama to nie wiem, ona lubi czasem na basen pojsc, chociaz nie wiem, czy bedzia miala czas chodzic na silownie, ale zobaczymy. Odchudzac sie chyba nie chce, chociaz ostatnio przezywala, ze przytyla 2kg i wazy cale 58kg

Ja niby nadwagi nie mam, ale przydaloby mi sie z 10kg zrzucić, zeby wygladac idealnie

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Stary 2009-07-11, 12:16   #17
perhydrol
Raczkowanie

Ja to jednak muszę się wysilić,bo chciałabym schudnąć 30kg wtedy byłoby miodzio:P
Stary 2009-07-11, 12:33   #18
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to jednak muszę się wysilić,bo chciałabym schudnąć 30kg wtedy byłoby miodzio:P
Ja o wlasnych silach z 15 sie pozbyłam

Stary 2009-07-11, 12:45   #19
perhydrol
Raczkowanie

Kurcze to podziwiamJa przez moje "mądre" odchudzanie schudłam 10kg a przytyłam po tym 20kg teraz już się nie poddam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 10:34   #20
perhydrol
Raczkowanie

Jeszcze mam jedno pytanko Czy na początku oni pokazują sprzęt, żebym wiedziała co jest co itd?:P
Stary 2009-07-13, 12:14   #21
layla_lbn
Zakorzenienie

A idziesz dziś ?
Ja mysle, ze jak bedziesz na sali to bedzie sie krzatal instruktor, to powiesz, ze to Twoj pierwszy raz i Ci powie co i jak. Ja chodziłam na siłownie chyba 2-ie i zawsze tak było

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2009-07-13 o 12:17
Stary 2009-07-14, 06:25   #22
perhydrol
Raczkowanie

Byłam dziś byłam Pytanko czy ten karczek można sobie upiec a później w razie co 'gdzieś w terenie' na zimno wszamać? Dziś 1 raz idę na ćwiczenia,ciekawe jak będzie:P Layla byłaś wczoraj też?Niespodziewałam się, że tyle ludzi będzie
Stary 2009-07-14, 07:57   #23
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś byłam Pytanko czy ten karczek można sobie upiec a później w razie co 'gdzieś w terenie' na zimno wszamać? Dziś 1 raz idę na ćwiczenia,ciekawe jak będzie:P Layla byłaś wczoraj też?Niespodziewałam się, że tyle ludzi będzie
Bylam
Z kumpela w koncu, nie z mama
Chwile sie spoznilysmy, ja bylamw fioletowej bluzce z dlugim rekawkiem
Ja mam od jutra karnet
Tak, karczek mozna upiec i jesc w terenie, ale ja np nienawidze odgrzewanego miesa, a karczku tym bardziej i niesolonych pomidorow

Stary 2009-07-14, 19:38   #24
perhydrol
Raczkowanie

Nie kojarzę tym bardziej, że zbytnio do tyłu się nie oglądałam. Dziś 1 dzień na rowerku i nawet mi się podoba, fajna atmosfera Eh a karczek,hm ja preferuje bardziej chude mięsko ale co tłuściejsze kawałki wycinam i też jest ok:P Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie to koszmar z taką ilością wody, grrr już niemal uszami mi wypływa ta woda:P
Stary 2009-07-15, 16:16   #25
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kojarzę tym bardziej, że zbytnio do tyłu się nie oglądałam. Dziś 1 dzień na rowerku i nawet mi się podoba, fajna atmosfera Eh a karczek,hm ja preferuje bardziej chude mięsko ale co tłuściejsze kawałki wycinam i też jest ok:P Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie to koszmar z taką ilością wody, grrr już niemal uszami mi wypływa ta woda:P
Wode przezyje, gorzej z miechem

A jak sie tam 1 raz idzie cwiczyc, to co oni tam robią? Tj waza jeszcze raz, mierza?

Ja vchodzilam niedawno na silownie, wiec jazda na rowerku to dla mnie pikus . Chociaz nudna.

Stary 2009-07-15, 18:09   #26
perhydrol
Raczkowanie

No dla mnie też nei problem z rowerkiem A na 1 zajęciach mierzysz udo, biodra i pas i waży Cię jeszcze raz i poziom tkanki tłuszczowej takim urządzeniem
Stary 2009-07-15, 18:35   #27
layla_lbn
Zakorzenienie

No ja się nie zdziwię jak jutro będę ważyć więcej niż w poniedziałek ;-)
No, nic, zrobilam sobie karczek
Jutro zazynam i tam ide, tylko mam najwiekszy problem, gdzie ja mam tam parkwoać [dodam, ze karnet mam do 15....].

Stary 2009-07-15, 18:55   #28
perhydrol
Raczkowanie

Pomęczysz trochę ten karczek to schudniesz:P Ja już 2 dzień jem to paskudztwo i już mam dosyć , ale nie poddaje się Też mam do 15 karnet, ale co do parkingu Ci nie doradzę, bo autobusem dojeżdżam
Stary 2009-07-15, 19:14   #29
layla_lbn
Zakorzenienie

E, ja dopiero jutro zaczynam, wiec mi tu karczku, ktorego i tak nie lubie nie obrzydzaj

Stary 2009-07-16, 10:38   #30
perhydrol
Raczkowanie

Hihi nie obrzydzam pyszniutki karczuś mmmm
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości