![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Efekty ćwiczeń z Ewą Chodakowską !
Hej !
![]() Dzisiaj mam zamiar rozpocząć ćwiczenia z Ewą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Efekty ćwiczeń z Ewą Chodakowską !
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=718768 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja ćwiczyłam z Ewą w zeszłym roku, ale killera i turbo 5 dni w tygodniu na zmianę. Ćwiczyłam z nią 3 miesiące, i na pewno nie zarzucę jej tego że nic się u mnie nie ruszyło. Efektów nie miałam wielkich, ale na pewno bardzo wzrosła mi kondycja i wytrzymałość. Gdyby nie ćwiczenia z Ewą, zwow'ów z Zuzką na pewno bym nie wytrzymała.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja również ćwiczyłam z Ewa dokładnie skalpel tak 3 razy w tygodniu, i efekty były schudłam jakieś 6 kg w niecałe 2 mc. Tylko że ja przy tym mało jadłam i to dosłownie bo potrafiłam dzień na winogronie przeżyć tylko, piłam dużo wody taki nawyk już od dłuższego czasu mam. Więc na samym skalperze nie schudniesz pewnie dużo. no i nie polecam głodówek bo efekt jojo murowany sprawdziłam na własnej skórze przy ćwiczeniach spadło 6 kg później podczas wakacji przytyłam 9 kg. Także teraz już nie stosuje żadnych diet staram się jeść mniej i zdrowiej, i myślę że efekty też będą ale w dłuższym czasie ale na pewno trwalsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pisze to co chce forum jest publiczne i każdy może się wypowiedzieć. Tak jadłam same winogrona ale tak jak napisałam zdarzyła się takie DZIEŃ JEDEN a nie że caly tydzień taki był (polecam czytanie ze zrozumieniem) i dlatego też pisze że nie polecam głodówek bo stracona waga i tak do nas wróci, wcześniej w to nie wierzyłam dopóki się sama nie przekonałam. A skoro wypowiadałam się na temat efektów z ewa to wspomnienie o mich nawykach żywieniowcy z tamtego okresu było raczej konieczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie! Moja historia z Chodakowską zaczęła się około rok temu w miesiąc spadło mi około -12 cm z obwodów. Teraz jestem na urlopie 14 dni i zamierzam wrócić do ćwiczeń. Mój cel to schudnąć 5kg. Macie jakieś pomysły na jadłospis?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przejrzyj forum
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
na jej FP tzn na Ewki sa jadlospisy...codziennie podaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
...........
Edytowane przez cherryszery Czas edycji: 2014-04-06 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Zazdroszczę efektu, też bym tak chciała. 8kg w dwa miesiące to dla nie bardzo dużo. Jak często ćwiczyłaś i jakie programy? Dziękuje za przykładowy jadłospis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
To tym bardziej gratuluję takiego efektu. Ja ćwiczę już od tygodnia ale dopiero dziś zaczynam dietę gdyż tłusty czwartek zgubił mnie całkowicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez cherryszery Czas edycji: 2014-04-06 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zaszynszylowana
|
100 Dni Z Ewą Chodakowską II
Zapraszam na konynuację: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675481
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dot.: 100 Dni Z Ewą Chodakowską II
Cześć Dziewczyny,
Fajnie, że udalo się założyć nowy wątek tam już było mnóstwo postów ![]() Dzisiaj mam za sobą trening z blender fitness ![]() http://www.fitnessblender.com/v/work...g-and-Core/hv/
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj planuje bieganie, ale oczywiście jak nie będzie padać. Mam dość tej pogody.
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Ja wczoraj biegalam i deszcz mnie spotkal w polowie drogi i nie bylo juz wyboru :p bieglam mokra ale szczęśliwa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj miałam dzień mierzenia po miesiącu. Efekty marne... Muszę częściej ćwiczyć, bo od ostatniego mierzenia - miesiąc temu ćwiczyłam tylko 12 razy. Zrobiłam sobie taką tabelkę, w której zapisuję to kiedy ćwiczyłam a kiedy nie. Ten miesiąc był też przekichany ze względu na stan zapalny w zębie. Przez kilka dni kiedy strasznie bolał mnie ząb i brałam antybiotyk nie ćwiczyłam... chociaż jak spojrzałam na tą swoją tabelkę to ja w ogóle mało ćwiczę powinnam codziennie coś robić chociaż brzuszki ale coś... a ja czasem ćwiczę i daje z siebie wszystko a następnego dnia robię przerwę i ćwiczę w kratkę, jestem okropnie zła na siebie, że nie jestem obowiązkowa. Biegnę na uczelnie, a po pewnie Killer ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Ja dziś o 8 zaliczyłam bieganie. Pierwszy raz z Endomondo.Nie trzeba wyników wpisywać ręcznie ![]() Od kilku dni włączyłam do domowego treningu z Ewą jeszcze Mel B. A trening całego ciała z MelB to niezły kiler. Ale to są właśnie moje klimaty ![]() ![]() Wreszcie ładna pogoda. Będzie można biegać codziennie ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Jestem i ja na nowym wątku.
![]() W piątek odpoczywałam, a wczoraj zrobiłam skalpel + mel b brzuch + mel b ramiona. Dziś pobolewają mnie pośladki. kamycek wychodzi na to, że ćwiczysz 3 razy w tygodniu. Może powinnaś zwiększyć ilość treningów do 4 tygodniowo + jeden dzień jakieś spokojniejsza aktywność. Dziś w planach długi spacer + bieganie, mam nadzieję,że starczy mi czasu. ![]()
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą dzisiaj biegałam, nie było tego jakoś super dużo ale 1,5 km przebiegłam ![]() Idę zrobić Skalpel Wyzwanie, jest już późno więc skakać nie będę. Dziewczyny jaką macie wagę? (urządzenie, w sensie jakiej firmy) chciałabym kupić jakąś lepszą, a w zasadzie dokładniejszą. Macie może jakąś do polecenia?
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hej. Ja od dziś zaczynam biegać. Sprzęt zakupiony jest, motywacja mocna - nic tylko przez tą godzinę biegu oddać się błogiej rozkoszy ,ciszy i głosu własnego sumienia.
Pozdrowienia dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli wszystko co najważniejsze już masz! Napisz coś o sobie, jaki masz cel? I oczywiście pisz nam o postępach i dziel się motywacją. Właśnie wróciłam, dziś kolejne 4,7 km przebiegnięte ![]() kamycek jak tam skalpel wyzwanie?
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Jak powiedziałam , tak zrobiłam : godzina 5:30, dystans 3,7 Km o 21:30 powtórka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj odpuszczam ćwiczenia z Ewa i idę pobiegać. Jest bardzo ładna pogoda.
![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jak już wiecie jesteśmy przyszłymi socjolożkami i też regularnie ćwiczymy z Ewą ![]() Badanie obejmuje również wywiady indywidualne, prowadzone drogą mailową. Może któraś z Was miałaby ochotę troszkę pomailować na temat treningów Ewy Chodakowskiej, jej strony na Facebooku'u, jadłospisów, które proponuje? Obiecujemy, że nie będziemy za bardzo Was męczyć ![]() ![]() Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości w treningach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Widzę, że powstał nowy wątek ![]() ![]() ![]() Wygląda to następująco: 27 marzec: 18 kwiecień 18 maj talia: 75 ; 72 (-3) ; 70 (-2) (-5!!) brzuch: 84 ; 84 (bz) ; 81 (-3) (-3!!) biodra: 98,5 ; 97,5 (-1) ; 95 (-2,5) (-3,5!!) udo: 62 ; 61 (-1) ; 59 (-2) (-3!!) łydka: 39 ; 39 (bz) ; 38,5 (-0,5) (-0,5!! waga: 66,5 kg ; 64,6 kg ; 63,7 kg Ćwiczyć zaczęłam dokładnie 15 kwietnia. Odchudzam się od lutego, nie wiem jakie w lutym miałam wymiary, bo nie chciałam się załamywać, więc się nie mierzyłam. Wymierzyłam się dopiero 27 marca, po miesiącu i pierwszych 3kg. Obecnie łącznie schudłam 6kg od lutego. Mniej więcej od 24 maja waga ani drgnie... ale centymetry lecą i to mnie cieszy ![]() ![]() W sobotę miałam dzień odpoczynku przed pomiarami, a wczoraj po pomiarach pobiegłam do lasu. Zrobiłam 9,5km, wyszło 65minut biegu ciągłego. ![]() ![]() ![]() edit: Przepraszam, że te wyniki wyszły tak mało czytelnie. W edytorze miałam równiutkie odstępy pomiędzy wartościami, wszystko ładnie, a w poście wszystko się skleja w jedną kupę ![]()
Początki mojego decou ![]() ![]() Serwetki na wymianę ![]() Mój raczkujący blog: http://aniciutciut.blogspot.com/ Zapraszam ![]() Edytowane przez prunelka Czas edycji: 2014-05-19 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.