|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jestem w związku z chłopakiem... A zakochałam się w innym.
Moja historia zaczyna się od chłopaka poznanego w pracy. Potrzebuje pomocy ponieważ nie mogę z niej wybrnąć.
Mam 20lat od 4lat jestem w stałym związku z Jackiem. Raz układało się lepiej a raz gorzej generalnie bardzo się kochaliśmy i spędziliśmy ze sobą dużo czasu. Właśnie puki nie skończyłam szkoły i poszłam do pracy. Pracuje w rodzinnej firmie MIchała (tego kolegę) poznałam bardzo dawno w sumie to z 6lat temu ale to było bardziej tylko takie koleżeństwo na "cześć , cześć" Na początku zaczęliśmy dużo rozmawiać mieliśmy wspólne tematy i zainteresowania myślałam ze tylko to nas będzie łączyło koleżeństwo i nic więcej. No niestety pomyliłam się... z chłopakiem zaczęłam się kucic i wzajemnie robiliśmy sobie problemy z niczego. Ja już nie mogłam wytrzymać tego napięcia i powiedziałam mu w końcu o Michale ale tylko ze jesteśmy kolegami i bardzo dużo rozmawiamy o wszystkim i o naszym związku jak nam się nie układa. Jacek przestał już mnie tak pociągać tylko denerwował. Z Michałem jest inaczej doszło do tego ze zaczęliśmy się spotykać na początku rozmowy potem niewinne pocałunki a na koniec wylądowaliśmy w łóżku on się we mnie zakochał a ja zauroczylam myślałam ze zmieni się to. i końcu powiedziałam Jackowi ze mam tego dosyć i nie mogę być z nim ale nie potrafię z nim zerwać ani on ze mną. Michał o wszystkim wie tylko właśnie jest mały problem Michała nie lubi strasznie mój tata... A ze pracuje w rodzinnej firmie to muszę się ukrywać z nim. Nie wiem co mam robić to skomplikowane... Jestem zagubiona... Czekam na jakieś propozycje rozwiązania tej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Jestem w związku z chłopakiem... A zakochałam się w innym.
Współczujemy Tobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
poleć na Księżyc
![]() a Jacek wie że go zdradziłaś i zdradzasz i dalej nie umie z tobą zerwać? ![]()
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No właśnie, powiedz szczerze wszystko temu Jackowi, to prawdopodobnie jednak znajdzie sposób na zerwanie, a problem się rozwiąże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jesteś popie......
![]() Niech moderator jakiś zamknie ten wątek bo taki troll, że hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Skoro jego nie kochasz, to go zostaw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziwny ten Jacek skoro nie umie z Tobą zerwać. Myślę, że jak mu powiesz, że zdradziłaś to już będzie umiał Cię zostawić.
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Myślę że to troche głupia sytuacja ale radze chłopaka poinformować o tym że go zdradziłaś i pewnie a nawet z pewnością cie zostawi w spokoju bo żaden facet zdrady nie przeboleje i bedzie po sprawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.