|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hollywood creativity- praca dyplomowa/Moja fotografia mody
Pierwsza ważna dla mnie praca, która powstawała przez 5 miesięcy. Moja praca dyplomowa, która została również opublikowana na łamach ELLEMENTS Magazine. Pozornie- tylko zdjęcia, jednak można wyciągnąć z nich pewną historię:
Wszelkie sugestie i opinie mile widziane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hollywood creativity- praca dyplomowa/Moja fotografia mody
Ciekawy pomysł i dobre wykonanie. Jednak historia byłaby bardziej przejrzysta kiedy kadrów byłoby więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Widać, że się przy tym napracowałaś
![]() - na 1 zdjęciu trójkąt powinien być chyba za a nie przed samochodem ![]() - po co aż dwa niemal identyczne zdjęcia? chodzi mi o 2 i 3 gdzie modelka wdzięczy się na fotelu samochodu. Z tej pary zostawiłabym nr 3, na twarzy dziewczyny można wyczytać jakieś tam zmęczenie i zamyślenie, na tym poprzednim - nie. No i na nr 2 denerwuje mnie w prawym górnym rogu czerwona naklejka na szybie - kadr 4, kiedy to stoi na holowanym samochodzie jest strasznie statyczny - po zmianie stylizacji w ogóle nie wiadomo o co chodzi, nie widać że to ta sama modelka (no przynajmniej ja tego nie widzę). Bez uprzedniego przeczytania historii, ciężko domyśleć się ze zdjęć o co biega po takim przeskoku. Podobnie jest z Marią - zagadka. - skóra na niektórych zdjęciach jest dla mnie stanowczo zbyt plastikowa (głównie na zdjęciu numer 3) Można wiedzieć w jakiej szkole robiłaś dyplom? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Naprawdę wyglądają świetnie - profesjonalnie.
Oceń mojego bloga - http://kuchniia.bloog.pl/. Dziękuję za uwagi. Edytowane przez KARIN1228 Czas edycji: 2015-06-24 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia są świetne - tylko ten trójkąt - jak mówiła SLIX - powinien być z tyłu :P Powiedz mi o co chodzi z tą historią? Po co ona jest? Ma dopowiadać coś poza zdjęciami tak? Jeśli wytłumaczysz mi po co jest ta historyjka - pewnie będę mogła pomóc
![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Świetne zdjęcia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.