|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wrażenia z Miami :)
Hej
![]() W tym roku wybieram się do Ameryki, a dokładniej na 2 tyg. do Miami ![]() Zastanawiam się jak tam jest? Dodam, że pierwszy raz będę w Ameryce ![]() Jakie są ceny, atmosfera, ludzie? Ile powinnam wziąć euro? Planowałam jakieś 300, ale nie wiem czy nie bedzie za mało? Są jakieś ciacha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrażenia z Miami :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Zazdroszcze...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam do Ciebei pytanie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
odświeżam bo lecę za półtora tygodnia
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chętnie dowiem się o tych wrażeniach - w tym roku lecimy do NY, i chcemy też w Miami spędzić czas. Ktoś był? Jak spędzaliście czas? Jak ludzie? Jak ceny?
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana widzialam Twojego bloga i bardzo mi sie podoba. Nie poddawaj sie w swoich celach. Jesli masz mozliwosc cwiczenia na zywo angielskiego, polecam cotygodniowe spotkania CS w Wawie. na pewno poznasz ludzi z innych krajów i bedziesz mogla cwiczyc angielski. Ja teraz wzielam sie ostro za niemiecki, niestety nie bede miala takiej mozliwosci jak z angielskim, gdzie jezyk mam na codzien (mieszkam, pracuje, studiuje w irlandii), ale moze przez Skype sie ktos znajdzie kto chwilke porozmawia ze mna. Tez wybieram sie do Miami w tym roku i chetnie poslucham. Miami- moje marzenie !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ten angielski niestety to moj slaby punkt, potrzebuje chyba byc w srodowisku bez odwrotu, ktore rozmowia po angielsku zeby sie przemoc i zmusic i zaczac wkoncu rozmawiac po angielsku. Dziekuje za wskazowke CS - moglabys prosze rozwinac ten skrot? Miami - masz juz bilety? Albo planujesz jakis miesiac na wyjazd tam? ![]() To tylko miami czy chcesz pozwiedzac wschodnie wybrzeze? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jade na work& travel wiec bede w usa okolo 4 miesiecy. trzy miesiace mam zamiar podróżować ostatni miesiąc przeznaczam na podróże. planuje nowy jork Boston filadelfia orlando I miami. bedzie to poczatek wrzesnia albo koniec sierpnia. wylatuje do usa 25 maja, po sesji.
. couchsurfing- baza noclegowa za darmo na calym swiecie a takze wspolne spotkania. mieszkalam kiedys w warszawie wiec wiem ze organizuja co tydzien spotkania .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.