|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dlaczego nie wychodzi?
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: dlaczego nie wychodzi?
Może jest Cię za dużo kiedy zaczynasz się angażować? Może zaczynasz być bardziej jak siostra lub matka niż dziewczyna?
To częste zjawisko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a mnie ciekawi ie masz lat? bo po nicku stawiam że 15 lat...??
Jesli jesteś taka młodziutka i twoich chłopcy również to nie ma co się dziwić ze się rozstajecie - młodość = niedojrzałość emocjonalna i nie tylko, pozaty w wieku 15 lat nie ma sensu wiązac się na lata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hmm, właściwie to można zauważyć, że zawsze to facet na początku za mną biega, stara się a po czasie gdy ja już się emocjonalnie zaangażuję to przez chwilę jest fajnie a potem się sypie. nie wiem czy po prostu mam pecha i nie mogę trafić na tego własciwego czy coś tutaj ze mną jest nie tak..
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Nie sugerujcie się nickiem, jest napisane że konto założone było 6 lat temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Tak, tak. Dzisiaj ciezko trafic na porzadnego faceta. Tak samo ciezko jak 100 lat czy 500 lat temu. Moze warto zadac sobie pytanie czy problem lezy we mnie samej? Niestety zgrabny tylek i ladny usmiech wystarczy jak sie ma 18 lat, pozniej troche zycie weryfikuje spojrzenie na swiat. Prawda jest taka, ze wartosciowy mezczyzna jest niezwyklym dobrem dla kobiety z dwoch prostych powodow. Mezczyzn jest mniej, wiecej mezczyzn niz kobiet popada w nalogi, kobiety sa bardziej ambitne itd. Czesc mezczyzn po prostu woli sie zajac soba niz zabawiac "ksiezniczke". Drugim powodem jest to, ze za 30 letnim ustawionym mezczyzna ustawia sie sznur panien, zarowno 20 letnich "niun" jak i tych w jego wieku, dla ktorych to juz ostatni dzwonek na znalezienie kawalera. Jezeli spojrzymy na to odwrotnie to niestety 30 letnia kobieta cieszy sie juz znacznie mniejszym powodzeniem niz 20 latka. Nie wierzycie? Proponuje zarejestrowac sie na jakims portalu i stworzyc dwa konta. Jedno z 20, a drugie z 30. Zobaczycie jak mlodosc przyciaga mezczyzn
![]() Konkluzja jest taka, ze aby znalezc fajnego mezczyzne trzeba cos zaoferowac i to nie malo, bo kobiety na rynku matrymonialnym w pewnym wieku maja bardzo trudno. Trzeba pogodzic sie z tym, ze gdy malo oferujemy to niestety skonczymy "robiac kariere", majac 2 koty w domu. Niektore tutaj 30 zapewniaja, ze to swietny pomysl na zycie. Powiedzmy, ze im wierze. Jednak sadze, ze czesc i tak poczuje pewna pustke, gdy zblizy sie do 40, kolezanki juz beda mialy szczesliwe rodziny, a ona puste 4 sciany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym oceniasz autorkę uważając,że daje z siebie za mało po takim krótkim opisie. A może problem jest zupełnie gdzie indziej? Może daje za duże, może to zupełnie nie ta osoba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zawsze kiedy facet się stara to cieszy mnie to ale podchodzę z dystansem, staram nie angażowac się od pierwszych chwil za bardzo. Lecz wraz z upływem czasu kiedy budzą się we mnie uczucia, chwilę jest pięknie i kolorowo a później okazuje się, że jednak facet nie chce dalej tego ciągnąć. Po tym czuje się odrzucona bo to juz kilka razy się powtórzyło. Moze wybieram zły typ? Zamiast szukać spokojnego normalnego chłopaka, to trafiam na imprezowiczów i podrywaczy... A może nie powinnam się angażować po miesiącu czy dwóch, to bardzo ciężkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Pazurka Czas edycji: 2014-03-02 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.