|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odrzucona reklamacja torby, co dalej?
Około 2 miesięcy temu kupiłam torbę w sklepie Diverse. Następnego dnia idąc z nią do pracy poczułam smród, którego źródłem była ta właśnie torba. Nie wiem jak opisać ten dziwny zapach, ale jest straszny! Próbowałam ją wywietrzyć, 3 dni była na dworze i nic to nie dało, później ją wyprałam ale to też nie pomogło. Zareklamowałam ją i moja reklamacja została odrzucona. Dział reklamacji stwierdził, że zapach ten jest cechą naturalną tego materiału (yhym, jasne) i powołali się na art. 7 ustawy o sprzedaży konsumenckiej (sprzedawca nie odpowiada za niezgodność towaru z umową, gdy kupujący o tej niezgodności wiedział lub, oceniając rozsądnie, powinien był wiedzieć). Nie, nie czułam tego zapachu w sklepie i nie wiem co teraz mogę zrobić... miałam ją na sobie raz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odrzucona reklamacja torby, co dalej?
Proponuję ja wyprać jeszcze około trzech razy. Miałam identyczny problem, również z torbą firmy Diverse. Po czterech praniach pod rząd i kilku dniach na dworze problem zniknął.
Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek Edytowane przez cooone Czas edycji: 2014-03-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.