|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Analiza treści pomocyyyyyy
Wita
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Analiza treści pomocyyyyyy
Witam! Chciałabym również prosić o pomoc Piszę pacę mgr na temat Avonu Brakuje mi sporo informacji m.in o rekrutacji, motywowaniu konsultantek, technik sprzedaży itp. Jeśli ktoś posiada takie bądź inne info związane z Avon bardzo proszę o pomoc za którą z góry dziękuję. W razie potrzeby podaje meila mariola-1985@wp.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Musisz wybrać konkretny festiwal muzyczny i pozbierać materiały na jego temat. Wycinasz artykuły z gazet, drukujesz sobie artykuły z internetu. Później wszystko czytasz i podkreślasz to, co najważniejsze - co te gazety podają, w jaki sposób opisują, czy ustosunkowują się negatywnie czy pozytywnie, czy skupiają się na wpadkach czy na pozytywach. Czy opisują występy artystów, stroje, czy skupiają się na wartościach jakie zostały przedstawione itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Takich wskazówek powinien udzielić Ci promotor - bo to od niego zależy, czy Twoją pracę przyjmie, czy nie
![]() Jak dla mnie oczywistym jest, że we wstępie opisujesz ogółem co będziesz robiła, w jaki sposób. Możesz dodać trochę informacji ogólnych o tym festiwalu, czy był ważny czy nie itp. I później w kolejnych rozdziałach (ile masz ich mieć?) opisujesz jak został skomentowany przez konkretną gazetę / magazyn. W podsumowaniu - zbierasz to, co najważniejsze w twojej pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.