|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o pomoc!
Witam. mam spory problem z moim komputerem. otóż dzisiaj po włączeniu go i kliknięciu na moje konto, pojawiło się okienko że nie może zlokalizować systemu/czegośtam innego, nie pamiętam dokładnie, i odliczało 30 sekund. po upłynięciu tego czasu niby dało się wejść na moje konto, ale...
wszystko zostało tam usunięte - muzyka, filmy, zdjęcia, WSZYSTKO oprócz programów typu antywirus, open office, sumatra pdf it. mam pytanie, co zrobić, żeby wszystko wróciło do normy? oby tylko odzyskać zdjęcia i muzykę. próbowałam coś z Przywracaniem systemu (na INNYM komputerze, eksperymentalnie) ale nic się nie zmieniło, a boje się tak robić na tym moim że jeszcze pogorszę sprawę. Wicie może co się stało i jak to można odwrócić? dodam że miejsca na dysku cały czas jest tyle samo, czyli te wszystkie rzeczy pewnie gdzieś są, i się nie usunęły, bo gdyby tak to miejsce na dysku by się zwolniło (tego było naprawde sporo GB). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo proszę o pomoc!
Nic a nic nie zrozumiałem z tego bełkotu, ale postaraj się wejść przez trybawaryjny i zobacz czy się załaduje jak tak to bierzesz i kopiujesz to co tam chcesz żeby mieć, a później będziesz się zastanawiać co z nim dalej zrobić - formatowanie, naprawa sam przez siebie lub serwis.
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
1, Przywracanie systemu nie kasuje dokumentów użytkownika tak że śmiało możesz spróbować go przywrócić.
2. Możesz nadpisać system operacyjny wgrywając go ponownie, tylko pamietaj by nie formatować dysku tyko go nadpisać nowym systemem. 3. Wyciągnąć dysk z kompa i podpiąć pod inny komputer i przegrać to co chcesz potem go z formatować i zainstalować na nowo windowsa p.s. Z tego co napisałaś wnioskuje że użyty został jakiś program do czyszczenia windowsa który przy okazji pozamiatał ci też pliki systemowe dlatego nic nie widzisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.