|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() żadkie włosy...
witajcie jestem tu od niedawna,czytałam wiele waszych porad i wiele mam zamiar wyprobować ale nadal mam problem i nie jestem pewna jak go rozwiazac.2 lata temu przedlużałam włosy,były super bardzo o nie dbałam byłam niemalze lalką Barbie.Horror zaczął sie dopiero po zdjeciu ich,moje włosy stały sie cienkie jak u niemowlaka zwłaszcza z jednej strony jest ich dosłownie troszke.są suche nie ukladaja sie a co najgorsze nie odrastaja.co mam zrobic zeby odrosły,chociaz troche zgestniały?uzywałam LOXON 2 ale to nic nie pomaga.Dodam ze co pewien czas wypadaja mi,zwłaszcza po myciu i to nie w małych ilościach.czy znacie jakis dobry "specyfik"?
pozdrawiam sylwia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: żadkie włosy...
hmm, nie mam pojecia co Ci doradzic.. na pewno nie polecam szamponu Radical bo wlosy CI beda wypadac jeszcze bardziej... bierz tebletki HUmavit one sa takie drożdzowe , dobrze wpływaja na włosy i na cere
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzieki co do radicalu to masz racje uzywam od tygodnia odzywke i niemal w tym samym czasie zaczely mi wypadac wlosy garsciami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
W zeszlym roku po odstawieniu wstretnych pigul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepiej wybierz sie do lekarza, niech zrobi badania. Ale i tak polecam tabletki wzmacniajace wlosy. Na pewno nie zaszkodza ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzieki ci Jolu za rade,powiedz mi jeszcze czy ta mieszanke przepisal ci dermatolog?
pozdrawiam ps.na zdjeciu masz super włoski.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tak, recepte dostalam od dermatologa. Bylo to cos na bazie alkoholu, bo strasznie smierdzialo i szczypalo, ale pomoglo, no plus tabletki.
Dziekuje za komplement ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.