|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wielka prośba o wypełnienie ankiety - różnice kulturowe
Witam, jestem studentką Turystyki i Rekreacji.
Piszę pracę magisterską na temat różnic kulturowych. Będę wdzięczna za pomoc i wypełnienie ankiety. Potrzebuje minimum 100 ankiet. http://www.ankietka .pl/ankieta/142948/znaczen ie-roznic-kulturowych-w-turystycemiedzynarodowej. html Cenne będą zarówno odpowiedzi osób podróżujących jak i tych, które nie podróżują oraz osób mieszkających poza granicami kraju. Z góry dziękuje za pomoc! trzeba skasować spacje przed .pl |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielka prośba o wypełnienie ankiety - różnice kulturowe
http://www .ankietka .pl/ankieta/142948 /znaczenie-roznic-kulturowych-w-turystycemiedzynarodowej. html
wklejam tak bo mnie się nie chciało otworzyć podczas klikania czy kasowania tego co si pojawia |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ok, dzięki
![]() Będę wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę, to zaledwie kilka minut. |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wizażanki pomóżcie
![]() Jest Was tu dużo, z Waszą pomocą mogłabym zakończyć zbieranie ankiet jeszcze dzisiaj. |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
A co, robisz na ostatnią chwilę? :P wypełniam, ale wolno mi się wczytywała
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Aha, podstawowy błąd jest wtedy, gdy odpowiedzi się na siebie "nakładają"... A już jedno z pierwszych pytań: nie wiem czy zaznaczyć opcję "panna" czy opcję "związek nieformalny". Bo jednocześnie jestem panną, ale mam chłopa, więc pasuję do dwóch odpowiedzi - klops. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
monicka_ dzięki za pomoc
![]() nie, nie robię na ostatnią chwilę, ale im wcześniej skończę tym lepiej :P no i im więcej odpowiedzi tym bardziej wiarygodna próba. Dziękuje za uwagę, miałam tu na myśli związek nie formalny w sensie konkubinat, ale rozumiem, że można to różnie odczytywać
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
19. Czy odmienność kulturową postrzega Pan/Pani jako...?
takie otwarte pytanie i tylko dwie możliwe opcje do wyboru?? No ja zaznaczyłam związek nieformalny a nie jestem w konkubinacie, więc ankieta jest po prostu miejscami źle zrobiona. |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
tak, dwie odpowiedzi dlatego, że to podstawowe pytanie w mojej pracy: jak ludzie postrzegają różnice: jako atrakcję czy jako barierę.
Tworząc ankietę, łatwo popełnić tego rodzaju błędy ponieważ kieruje się własnym tokiem myślenia. Dziękuje Ci w każdym razie za uwagi na pewno uwzględnię to przy opracowywaniu badań
|
|
|
|
|
#9 |
|
Żona Gargamel
|
Odstraszył mnie błąd na samym początku ankiety (związek "nie formalny", serio?) ale wypełniłam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Ponawiam prośbę
![]() Dziękuje wszystkim, którzy już pomogli! ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Faktycznie, wcześniej tego nie zauważyłam. Dziękuje!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze raz gorąco proszę wszystkich o pomoc
![]() Mam już ponad połowę ankiet, jeżeli ktoś jest chętny pomóc to zapraszam. Wypełnienie zajmie Wam jakieś 5 minut
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Mi nie działa link :-(
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Podbijam i ponownie proszę o pomoc.
Link trzeba skopiować i usunąć spację. Z góry dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.