|
|||||||
| Notka |
|
| Gry komputerowe Forum dla graczy komputerowych. Nie wiesz w co grać? Co kupić? Która gra jest fajna? Dołącz i podziel się wiedzą i pomysłami. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Diablo III
Hej
![]() Lubicie grać w Diabloska? jaką postacią gracie? Jaki level i paragon?![]() Szukamy z moją Ukochaną dziewczyną członków do klanu a i chętnie podyskutujemy o samej grze ![]() Pozdrowienia
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Diablo III
Cytat:
168 paragon. Ale od premiery moim ulubienca jest barbarzynca ^^
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja nieco niższy ale tak naprawdę exp na paragonach szybko zaczął lecieć od ROS wcześniej dłużej to trwało Gramy od końca kwietnia więc myślę mój paragon który na moment pisania posta to 120 nie jest zły ![]() Podasz link do swojej postaci ? Pozdro
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DPS niski, bo zaczelam wymieniac przedmioty na zwiekszajace obrazenia od ognia. Z jakiego klanu jestescie? I tez chetnie obejrze Twojego barba
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Link do barby
Wszystkie postacie w budowie oczywiscie kompletuje póki co sety i będę je kręcić Co do klanu to założyłem go z moja dziewczyna i zapraszam bardzo serdecznie w jego szeregi Tag klanu BW ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT Jako ciekawostkę dodaje filmik co spotkało nas podczas robienia szczelinki ![]() Ciekawostka
Edytowane przez MD_Snow Czas edycji: 2014-06-14 o 19:02 |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Cześć! Uwielbiałam Diablo II, a teraz jestem też zachwycona III
gram na Ps4 z mężem od dwóch dni więc lvl u nas 19-20 więc no słabo, ale od wczoraj akt II ;D gramy z dodatkiem Reaper of souls, mąż jest Krzyżowcem a ja Kapłanką-szamanką Nie jest tak źle, nadal trzyma klimat, ale wydaje mi się że Diablo II miało więcej misji w każdym akcie, a tutaj jakoś tak szybciej to idzie ;P |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Kto nie lubi, przecież Diablo to kawał dzieciństwa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

168 paragon. Ale od premiery moim ulubienca jest barbarzynca ^^
ja nieco niższy ale tak naprawdę exp na paragonach szybko zaczął lecieć od ROS wcześniej dłużej to trwało