nauka kroków - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-03-05, 22:38   #1
kalina91
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

nauka kroków

Hej, mam do was pytanie, znacie mo¿e jakie¶ strony z nauk± kroków tañca uniwersalnego?
Idê na wesele siostry i jedyne co mi wychodzi to taniec "na raz"... Podoba mi siê jak ludzie tañcz± w parach, tylko mam problem, bo nie wiem od czego zacz±æ (nie znam kroków)

Proszê Was o pomoc
kalina91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-06, 07:00   #2
201701300922
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 327
Dot.: nauka kroków

Do takiego zwyczajnego tañca na weselu nie trzeba znaæ jakich¶ kroków.
201701300922 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-06, 07:17   #3
littlealice
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 54

Jak trafi Ci sie partner, który dobrze prowadzi, to naparwde bêdziesz wiedzia³a co robiæ . Je¿eli jednak chcesz sie podszkoliæ, to na pewno na YT cos znajdziesz.
littlealice jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-06, 10:49   #4
kalina91
Przyczajenie

No tak, zwykle partnerem jest mój T¯ i niestety tañczy "na raz" a to trochê ¶miesznie wygl±da ogl±daj±c nagranie z imprez rodzinnych...

Polecacie jakies linki z YT?
Stary 2014-03-06, 10:54   #5
201604250957
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 369

rozumiem, ¿e chodzi Ci o taniec "dwa na jeden"czyli discofox? na youtube s± filmiki instrukta¿owe, nie jest to nic trudnego, a znaj±c ten krok zatañczy siê wszystko z do¶wiadczenia wiem, ¿e naj³atwiej nauczyæ siê go tañcz±c z umiej±cym ten krok partnerem, najlepiej jakby¶ poprosi³a Tatê czy wujka ¿eby z Tob± potañczy³ i raz dwa z³apiesz w czym rzecz

tutaj przyk³adowy filmik, na yt jest ich sporo: http://www.youtube.com/watch?v=H0FN5pscMXE&noredirect=1
201604250957 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-06, 10:57   #6
201701300922
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 327

Poogl±daj sobie filmiki z wesel i podpatrz jak tañcz± inne pary. Mo¿ecie przed weselem poæwiczyæ trochê w domu jakie¶ obroty.
201701300922 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-06, 10:59   #7
kalina91
Przyczajenie

Dziêki dziewczyny
Stary 2014-03-06, 21:26   #8
Pantegram
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 019

Cytat:
Napisane przez kalina91 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, mam do was pytanie, znacie mo¿e jakie¶ strony z nauk± kroków tañca uniwersalnego?
Idê na wesele siostry i jedyne co mi wychodzi to taniec "na raz"... Podoba mi siê jak ludzie tañcz± w parach, tylko mam problem, bo nie wiem od czego zacz±æ (nie znam kroków)

Proszê Was o pomoc
A ja æwiczy³am z mam± i siostr± i to te¿ pomaga Na pewno nabrac pewno¶ci siebie Tylko uwa¿aj, bo mi raz kolega na potañcówce uwagê zwróci³, ¿e "to on prowadzi", jak siê rozochoci³am
Pantegram jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-06, 22:11   #9
dorot145
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Ja tez nie umia³am tañczyæ, ale du¿o mi pomog³y kursy salsy w Krakowie. Naprawdê czujê siê pewniej na parkiecie, znam podstawowe kroki. Jak kto¶ zupe³nie nie ma pojêcia o tañcu albo siê wstydzi, to lepiej zainwestowaæ w taki kurs potem ju¿ samo idzie
dorot145 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-06 23:11:17

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.