|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co robic pomocy
Witam.
Mam 19 lat. W styczniu zostawila mnie dziewczyna po 3 latach zwiazku powiedziala ze nie wie co do mnie czuje itp. Po jakis 2-3 tygodniach od rozstania dowiedzialem sie ze spotkala sie z kims pocalowala sie a za tydzien pojechala do niego na noc bylo to ich 2 spotkanie. Wybaczylem jej wszystko i wrocilismy do siebie bylismy ze soba 2 tygodnie pierwszy tydzien to byla bajka a 2 juz jak ona twierdzi nie chciala rozmawiac itp. Rozstalismy sie po 2 tygodniach. Nie rozmawialismy ani nic nie chcialem jej znac po tym wszystkim po tej zabawie mna nie wiem sam jak to nazwac. po 2 tygodniach spotkalismy sie i zaczelo sie tak jakby ukladac znowu moje uczucia do niej wrocily, ale co najgorsza dowiedzialem sie ze przez ten czas jak nie bylismy dobrze bawila sie chlopakami spotykla sie z kilkoma na raz . Teraz znowu sie ze soba spotykamy i okropnie sie w niej zakochalem ona tez mowi ze mnie kocha ale narazie nie chce byc razem ( taka sama sytuacja byla po 1 rozstaniu mowila ze moze wrocimy do siebie za 2/3 tygodnie i nie chce tracic kontaktu ze mna) teraz mam pytanie do Was co teraz robic czy kierowac sie uczuciami do niej i probowac jakos odswierzyc ten zwiazek czy poprostu dać sobie spokoj. Mam okropnbny metlik w glowie, Prosze o wasza pomoc lub jakies wasze podobne sytuacje jak sie one konczyly itp. Z gory dziekuje Mateusz. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nie wiem co robic pomocy
Cytat:
Trzymaj się, znajdziesz sobie fajniejszą dziewczynę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rynce opadajom.
A że tak się ciebie szczerze zapytam: ty się nie boisz, że ona ciebie zarazi czymś? Rynce opadajom, ponieważ ty zapomniałeś chyba, co to honor jest. Szkoda, że do takich jak ty osób, to nic nei dociera, dalej będziesz latał jak osioł za nią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
to prawda zawsze bylem na jej zawolanie ... Ale ja tak nie potrafie okropnie ja kocham posiwecilem prawie wszystko jej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dlatego masz, co masz. Poświęciłeś prawie wszystko, a ona co poświęciła dla Ciebie? Ona wie, że polecisz jak na skrzydłach za każdym razem, gdy kiwnie palcem. Wykorzystuje Cię. Ot, co. A Ty się dajesz. Oprzytomnij, chłopcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
daj se spokój, serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie daj sobią pomiatać, musisz mieć trochę szacunku do siebie. Zerwij z nią kontakt jak najszybciej.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Myślę tak, jak moje poprzedniczki - stanowczo daj sobie spokój. Latasz za nią, straciłeś dla niej zupełnie resztki honoru i zdrowego rozsądku.
Dla kobiety, która traktuje Ciebie tylko jako opcję awaryjną. Jak nie wyjdzie z tamtym czy innym, to zawsze jest poczciwy Mateusz. Weź się w garść i odpuść sobie tą panienkę, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Hej, ale tak serio, zastanawiałeś się DLACZEGO ją kochasz? ZA CO ją kochasz? Chyba nie wiesz co to miłość.
Kochasz ją bo jest kochaną osobą i dobrym człowiekiem? Ja tu widzę tylko wredną laskę która bawi się Tobą bez wyrzutów sumienia, kłamie w żywe oczy i rani kiedy chce. Kochasz ją bo troszczy się o Ciebie, wspiera w problemach i stara się, byś czuł się dobrze? Jakoś tego nie widać, raczej wydaje się, że ma w dupie Twoje uczucia. Daj spokój, prawda jest taka, że zadurzyłeś się bo pewnie jest ekstra laską, potrafi się umalować, ładnie ubrać, zamrugać oczkami i owinąć faceta wokół palca. Zawsze się dziwiłam, co faceci widzą w takich głupiutkich gówniarach, które się nimi bawią. Powtarzaj takiemu do znudzenia "ona Cię wykorzystuje - nie daj się" - i nic - dalej zrobią dla niej wszystko... Ty jej nie kochasz, ona Ciebie tymbardziej nie. Powiem Ci oczywistą oczywistość - jak się kocha, to się nie spotyka co 2 tygodnie z inną osobą, tylko jest się z jedną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
przykro mi, ze Cie to spotkalo i powiem brutalnie, bo moze wtedy to dotrze: znajdz swoje jaja, chlopie. ona sie Toba bawi, wykorzystuje, manipuluje. lubi Cie miec na kiwniecie palca, lubi to uczucie, kiedy wie, ze jest ktos kto przyjdzie jak tylko pstryknie. ona nie chce Ciebie, ona chce co najwyzej tego lechczacego ego uczucia.
co z tego, ze ja kochasz skoro ona ma Cie za przeproszeniem w tylku i zdradza Cie ciagle? nie jest warta tej milosci. mozesz pokochac i byc kochanym przez kogos kto nie bedzie sie Toba bawil. kocha, ale nie chce byc razem? dobre sobie. raz, dwa. obudz sie, trzymaj sie i nie daj sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Tak znam podobne sytuacje. Facet się starał bardzo długo dla takiej podobnej gówniary. Sytuacja kończyła się tak, że wykorzystała go kilka razy a potem i tak była z kimś innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zamiast myslec o kobiecie pomysl o slowniku ortograficznym i o nauce skladania zdan.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
olej laskę, ona nie chce nic głębszego, chyba sama nie wie czego chce
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Potrzebujesz teraz:
1. Odwagi, bo będzie ci ciężko i będziesz cierpieć 2. Dumy, bo dłużej nie możesz odwlekać zerwania 3. Honoru i szacunku do samego siebie. Powodzenia!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jeżeli nie pasuje Ci jej zachowanie, to musisz uciąć kontakt z nią. A już na pewno nie decydować się na kolejne rozpoczynanie związku z nią, bo sam dobrze wiesz, jak to się kończy.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.